Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

''Spartaka'' līguma iespējamajā viltošanā FIFA lemj par labu Jūrmalas klubam

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Spartaka'' līguma iespējamajā viltošanā FIFA lemj par labu Jūrmalas klubam
Matvejs Ivahnovs. Foto: academy.fcdm.ru

Virslīgas klubs Jūrmalas ''Spartaks'' paziņojis, ka FIFA Strīdu izšķiršanas palāta ir lēmusi par labu Latvijas čempionāta komandai lietā par iespējamo Matveja Ivahnova līguma viltošanu. Ivahnovam nāksies ''Spartakam'' maksāt kompensāciju par līguma laušanu bez iemesla, bet solidāri atbildīga par lēmuma izpildi būs Krievijas trešās līgas klubs ''Krasava''.

Iepriekš ziņojām, ka nepatikšanās varētu iekulties Virslīgas klubs Jūrmalas ''Spartaks''. Maija beigās bijušais krievu futbolists Jevgeņijs Savins, kurš kļuvis par populāru futbola vlogeri un izveidojis futbola klubu "Krasava", kas spēlē Krievijas trešajā spēcīgākajā līgā, nāca klajā ar skandalozu video, kurā izskanēja lielas aizdomas par to, ka Latvijas futbola klubs Jūrmalas "Spartaks" viltojis krievu spēlētāja Matveja Ivahnova, bijušā Krievijas jaunatnes čempionāta bombardiera, parakstus. "Spartaka" īpašnieks ir Krievijā ļoti pazīstams aģents Marko Trabuki, kurš kopā ar citu aģentu Timuru Gurckaju piesaistīja Maskavas "Dynamo" akadēmijas audzēkni Matveju Ivahnovu un pagājušajā gadā uzbrucēja cerētās Itālijas vietā aizsūtīja viņu uz tobrīd vēl Latvijas 1. līgā spēlējošo "Super Nova".

Paziņojumu izplatīja arī Latvijas Futbola federācija (LFF), kura minēja, ka visi no darba līguma izrietošie tiesiskie strīdi tiek risināti attiecīgajās Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) juridiskajās institūcijās. LFF pauda, ka iesniegusi FIFA visus nepieciešamos dokumentus, kuri pieprasīti. Tāpat tā informēja, ka pēc FIFA lēmuma tā izvērtēs iespējamo sankciju piemērošanu gadījumā, ja tiks konstatēti pārkāpumi no kāda Latvijas futbola kluba puses.

Šodien Jūrmalas ''Spartaks'' savos sociālajos tīklos publicējis informāciju, ka FIFA Strīdu izšķiršanas palāta ir lēmusi par labu Virslīgas klubam, tādējādi sodot tieši Matveju Ivahnovu un solidāri arī Krievijas trešās līgas klubu ''Krasava'' ar naudas sodu. Ivanovam būs jāizmaksā kompensācija Jūrmalas ''Spartakam'' par līguma laušanu bez iemesla, bet ''Krasava'' esot solidāri atbildīgs par šī lēmuma izpildi.

  +1 [+] [-]

, 2022-06-03 19:09, pirms 2 gadiem
Kaut kāds krievu puišelis pret starptautisko futbola mafiju. Te diez vai bija šaubas par lietas iznākumu, lai arī kāda ir patiesība.

     [+] [-]

, 2022-06-03 19:55, pirms 2 gadiem
Patiesībā ir tā kā krievs!Visa pasaule redz kā krievi melu propogandu izplata.

     [+] [-]

, 2022-06-03 21:08, pirms 2 gadiem
ļoti labi, jo kārtējo sezonu zaudēt dalībnieku turnīrā būtu tizli

     [+] [-]

, 2022-06-04 10:16, pirms 2 gadiem
https://www.youtube.com/watch?v=qS5...

Noskatities šo un Jūs visu sapratīsiet!

     [+] [-]

, 2022-06-04 15:21, pirms 2 gadiem
placis rakstīja: ļoti labi, jo kārtējo sezonu zaudēt dalībnieku turnīrā būtu tizli
Par spartaku nebutu žēl