Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Dinaburg" pārbauda gruzīnu uzbrucēju

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Dinaburg" pārbauda gruzīnu uzbrucēju
Tamazs Pertija noskatījis savu tautieti
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

LMT Virslīgas klubā "Dinaburg" uz pārbaudes laiku ieradies gruzīnu uzbrucējs Vasīlijs Gučašvili. Interesanti, ka savulaik par šo uzbrucēju interesi izrādīja arī "Manchester United", taču šajā komandā viņam uzspēlēt tā arī neizdevās.

11 spēlēs Daugavpils komanda spējusi gūt tikai 11 vārtus, pie tam nevienam no spēlētājiem nav izdevies pārspēt pretinieku vārtsargu vairāk kā divas reizes. Tas skaidrojams ar to, ka pirms šīs sezonas "Dinaburg" zaudēja vairākus vadošos uzbrucējus (Rudņevs, Rindjuks, Kozlovs, Kazijevs), tādējādi paliekot bez izteikta bombardiera. Pēdējā spēlē pret "Skonto" uzbrukuma līnijā, pie tam ļoti veiksmīgi darbojās Vladimirs Žavoronkovs, kurš paspēja izcelties ar fantastisku vārtu guvumu.

Sezonas gaitā komandai pievienojās divi korejieši (Hongs Kum Songs un Ri Miongs Juns), kuri ievērojami pastiprināja komandu, taču komandas galvenais treneris Tamazs Pertija vēlas vēl vairāk pastiprināt tieši uzbrucēju līniju, tādēļ uz pārbaudi komandā ieradies viņa tautietis Vasīlijs Gučašvili.

Gučašvili iepriekšējo sezonu pavadīja "WIT-Georgia" vienībā, tās sastāvā kļūstot par Gruzijas čempionu. Pašam uzbrucējam sezona nebija no tām veiksmīgākajām, jo uzbrucēja pamatuzdevumu, gūt vārtus, viņš nespēja izpildīt. Interesanti, ka Vasīlijs 18 gadu vecumā bija nonācis "Manchester United" otrās komandas redzeslokā. Interesi par viņu izrādīja arī Skotijas Premjerlīgas klubs "Dundee United", bet ne ar vienu no šīm vienībām līgums tā arī netika parakstīts. Jau tuvākajā laikā būs zināms, vai Gučašvili paliks "Dinaburg".

Izmantotie resursi:
dinaburg.com

  -4 [+] [-]

, 2009-06-03 16:27, pirms 15 gadiem
Hmm, izklausās jau daudzsološi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2009-06-03 16:44, pirms 15 gadiem
Cut_Throat rakstīja: atkal Gruzijas import prece,būtu labāk savējo D-pils speletaju ielikuši uzbrukumā
var tik apbrīnot ar kādu centību tu raksti pilnīgi idiotiskus komentus

  +1 [+] [-]

, 2009-06-03 16:51, pirms 15 gadiem
Vai tad daugavpili nav vieteejo jauno speeleetaju ka jaannem gruziini?

  +3 [+] [-]

, 2009-06-03 16:56, pirms 15 gadiem
Baigi daudz gruzīnu futbolistu LMT virslīgā.

  -1 [+] [-]

, 2009-06-03 17:42, pirms 15 gadiem
Nebūtu jau slikts papildinājums...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-03 18:21, pirms 15 gadiem
dekstors rakstīja: Baigi daudz gruzīnu futbolistu LMT virslīgā.
Jā, veseli 5....

  -3 [+] [-]

, 2009-06-03 18:34, pirms 15 gadiem
kāpēc lv nemeklē spēlētājus no āfrikas , brazīlijas , anglijas, utt. Tur labu furbolisti ir vairāk kā latvijas iedzīvotāju.

bet , kas gan grib braukt uz šo pagrīdes čempionātu