Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Virslīgas jaunpienācējas "Audas" treneru štābu pārņem horvāti

Agris Suveizda

Virslīgas jaunpienācējas "Audas" treneru štābu pārņem horvāti
Tomislavs Stipičs. Foto: imago images /Geisser/Scanpix

Latvijas futbola klubs Ķekavas "Auda" pavēstījis par horvātu speciālista Tomislava Stipiča stāšanos galvenā trenera amatā.

42 gadus vecais Stipičs līdz jūnijam vadīja Koprivnicas "Slaven Belupo", Horvātijas augstākajā līgā divas sezonas pēc kārtas ieņemot septīto vietu, bet 2019. gada pavasarī īslaicīgi bija pie Cīrihes "Grasshoppers" stūres, Šveices klubu gan trenējot tikai mēnesi. Trenera karjeru Stipičs sāka Vācijas kluba "Ingolstadt" sistēmā, trenējis arī Aues "Erzgebirg" un Štutgartes "Kickers", kā arī Ķīnas "Zhiyun".

Stipičam asistēs līdzšinējais galvenais treneris Sergejs Kožans un 32 gadus vecais horvāts Perica Vidaks. Vārtsargu treneris būs Gorans Brašničs no Bosnijas un Hercegovinas, fiziskās sagatavotības trenera amatā stājies horvāts Miļenko Kumičs, bet fizioterapeitiem Dāvim Vegneram un Aleksandram Šamšuram pievienojies horvāts Tomislavs Tkalečs.

Atgādinām, ka "Auda" pagājušajā sezonā triumfēja Nākotnes līgā, 13 spēlēs izcīnot deviņas uzvaras un nepiedzīvojot nevienu zaudējumu. "Auda" iepriekš pavēstīja, ka organizācijā ienācis krievu investors Andrejs Viļenkins, bet par ģenerāldirektoru kļuvis bijušais Latvijas U16 izlases vārtsargs Francis Žustēns Zodeugans. Līdzšinējais kluba vadītājs Juris Gorkšs ieņems izpilddirektora amatu.

"Auda" Virslīgā atgriezīsies kopš 2004. gada.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/fkauda/status/1...

     [+] [-]

, 2022-02-01 21:55, pirms 2 gadiem
Tikai žēl ka šīs komandas sadarbojas savā starpā..riga ar auda,rfs ar LFF un Daugavpils!Ja vajadzēs,punktus drošs ka atdos viena otrai..tādai Liepājai kas ir neintrāla jo grūtāk!

     [+] [-]

, 2022-02-01 22:14, pirms 2 gadiem
Nu galvenais nevajag sākt raudāt ,dēļ šitā liepājniekiem jābūt lielai motivācijai it īpaši LV džekiem.

     [+] [-]

, 2022-02-01 22:15, pirms 2 gadiem
Un manuprāt solās,būt ļoti interesanta futbola virslīgas sezona.

     [+] [-]

, 2022-02-01 22:45, pirms 2 gadiem
Domāju, ka sezona tiešām būs ļoti interesanta. Ne tikai augšgalā, bet arī lejasgalā būs ritīgi kapiņi par punktiem un izdzīvošanu

     [+] [-]

, 2022-02-02 07:50, pirms 2 gadiem
Madzigais rakstīja: Tikai žēl ka šīs komandas sadarbojas savā starpā..riga ar auda,rfs ar LFF un Daugavpils!Ja vajadzēs,punktus drošs ka atdos viena otrai..tādai Liepājai kas ir neintrāla jo grūtāk!
Tas nav nekas jauns.Arī agrāk bija farmklubi,gan Olimps,gan Tranzīts un punktus nemaz tā nedāvināja.Tieši otrādi,centās atņemt un pa retam to arī izdarīja.

  -3 [+] [-]

, 2022-02-02 09:34, pirms 2 gadiem
Nav vairs Latvijas čempionāts ko skatīties un just līdzi,bet krievu un balkānu 4 līga,kura mājvietu atradusi Latvijā.Skumji.

     [+] [-]

, 2022-02-02 10:38, pirms 2 gadiem
saulainaespania rakstīja: Nav vairs Latvijas čempionāts ko skatīties un just līdzi,bet krievu un balkānu 4 līga,kura mājvietu atradusi Latvijā.Skumji.
Nebūtu ko skatīties, ja tas būtu čempionāts tikai ar vietējiem spēlētājiem un treneriem.

     [+] [-]

, 2022-02-02 11:06, pirms 2 gadiem
Attiecībā uz Audu,gribās ticēt,ka neatkārtosies Tukuma variants,kad pirms sezonas sākuma finansu dēļ nobrūk treniņnometnē iespēlētais sastāvs.Tagad jāgaida horvātu pastiprinājums arī laukumā.Laikam Auda izskaitļojusi,ka šosezon būs iespēja pacīnīties par iekļūšanu Eirokausos.Tad jau bez Riga FC,RFS un varbūt Liepājas ceturtā vakance varēs būt sasniedzama.Nezin kā uz to lūkojās Valmiera?

     [+] [-]

, 2022-02-02 11:16, pirms 2 gadiem
Ja Audas investors ir OOO Teraplast īpašnieks,tad LFF vajag saņemt finansiālās garantijas,jo krievu saitos var ar mātes gogles palīdzību atrast tādu informāciju-Финансовое состояние организации хуже среднего по отрасли
(см. финансовый анализ)

     [+] [-]

, 2022-02-02 15:39, pirms 2 gadiem
alguns rakstīja: Ja Audas investors ir OOO Teraplast īpašnieks,tad LFF vajag saņemt finansiālās garantijas,jo krievu saitos var ar mātes gogles palīdzību atrast tādu informāciju-Финансовое состояние организации хуже среднего по отрасли
(см. финансовый анализ)
tu jau zini ka LFF notiek visādi brīnumi...

     [+] [-]

, 2022-02-02 15:57, pirms 2 gadiem
Ir sakāmvārds-- cerība ir muļķu mierinājums. Tosts-- iedzersim par tiem kuri nedzīvo ar cerību bet uz dzīvi skatās reāli.

     [+] [-]

, 2022-02-03 12:07, pirms 2 gadiem
file rakstīja: Nebūtu ko skatīties, ja tas būtu čempionāts tikai ar vietējiem spēlētājiem un treneriem.
Brīžam jau rodas iespaids, ka Latvijā dzimušiem un augušiem spēlētājiem ir ģenētiska nolemtība nekļūt par meistariem. Es gan palieku optimists. Māris tomēr bija savējais.