Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Kakā vēlas pamest "Real", Boatengs pievienojas "Schalke"

Agris Suveizda

Kakā vēlas pamest "Real", Boatengs pievienojas "Schalke"
Kakā
Foto: AFP/Scanpix

Madrides "Real" pussargs Kakā, kurš pirms četriem gadiem tika nopirkts par vairāk nekā 60 miljoniem eiro, šodien Spānijas presē paziņoja, ka ir nolēmis pamest klubu. Tikmēr jaunu mājvietu atrada Ganas izlases futbolists Kevins Prinss Boatengs, kuru Gelzenkirhenes "Schalke" par 12 miljoniem eiro nopirka no "Milan".

"Esam ļoti priecīgi, ka ieguvām Kevinu Prinsu Boatengu. Pierunāt viņu parakstīt līgumu nebija grūti. Daudz grūtāk bija pārliecināt Milānu, jo Kevins labi spēlēja un bija fanu mīlulis. Viņam ir milzīgas līderdotības, un ceram, ka mūsu nākotne ar viņu būs veiksmīga," teica "Schalke" sporta direktors Horsts Helts. "Esmu vienkārši laimīgs, ka varēšu spēlēt tik stiprā klubā kā "Schalke". Tas man būs jauns izaicinājums," piebilda Boatengs, kurš profesionālo karjeru sāka Vācijas klubā "Hertha".

Savukārt cits pussargs Kakā transfēru perioda pašā izskaņā paziņojis, ka vēlas mainīt klubu: "Vēlos pamest Madrides "Real". Domāju, ka tagad ir pareizais laiks man un klubam šķirties vienam no otra. Esmu runājis ar Karlo Ančeloti un klubu, visi zina [manu vēlmi]. Mans tēvs runā ar klubu, lai rastu risinājumu." Spānijas prese vēsta, ka "Real" būtu gatavs no Kakā šķirties par velti, taču nākamā kluba meklējumos brazīlietim būs ievērojami jāsamazina algas prasības.

Kā viens no reālākajiem variantiem tiek minēts Kakā bijušais klubs "Milan", taču itālieši gada algā būtu gatavi maksāt tikai piecus miljonus eiro. "Milan" izpilddirektors Adriano Galjāni par Kakā iegūšanu nebija pārāk optimistisks: "Kakā? Tas būs grūti. Vieglāk būs iegūt Keisuki Hondu, bet noteikti nevarēsim parakstīt abus." Tikmēr Vācijas kluba "Stuttgart" centra aizsargs un kapteinis Serdars Taski ir pievienojies Maskavas "Spartak", bet Glāzgovas "Celtic" par divarpus miljoniem pirks Somijas izlases un "Schalke" uzbrucēju Tēmu Puki.

Jaunu klubu turpina meklēt kādreizējais PSG kapteinis Mamadū Sako, kurš centra aizsargu hierarhijā ir noslīdējis uz ceturto vietu un, lai saglabātu izredzes iekļūt Francijas izlasē, pieprasīja, lai viņš tiktu pārdots. Vēl nesen cīņā par Sako vadībā bija Itālijas "Roma", bet tagad labākajās pozīcijās esot Anglijas "Liverpool", kas kopā ar bonusiem esot gatava likt galdā 23 miljonus eiro. Cīņa turpinās arī par Francijas U21 izlases pussargu Floriānu Tovēnu. Ņūkāslas "United" nule piedāvāja 10+2 miljonus, un paredzams, ka Marseļas "Olympique" rīt atkārtos šo piedāvājumu. "Lille" Tovēnu vēlas pārdot uz ārzemēm, taču pats futbolists izskata tikai vienu variantu - Marseļas "Olympique". Savukārt "Monaco" šodien oficiāli paziņoja par Francijas U21 izlases pussarga Žofreja Kondogbijā iegādi. "Sevilla" par darījumu iekasēs 20 miljonus eiro.

Izmantotie resursi:
AC Milan - Biglietti Milan online
Offizielle Website des FC Gelsenkirchen-Schalke...
Fédération Internationale de Football...
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...
MARCA.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2013-08-30 22:47, pirms 11 gadiem
Milānai jāņem Kaku, vajag papildinājumu viduslīnijā, varbūt čalis sāks spēlēt kā agrāk
Slēpts komentārs: mavaans

 +12 [+] [-]

, 2013-08-30 22:50, pirms 11 gadiem
lielākā Kakā karjeras kļūda - pāriet uz Real. Lai gan tikai retais bija paredzējis, ka Kakā Madridē tā noziedēs

     [+] [-]

, 2013-08-30 23:08, pirms 11 gadiem
Ja Kakā nav pret spēlēšanai ārpus ČL, tad Monako man šķiet ļoti optimāls variants varētu būt

  +3 [+] [-]

, 2013-08-30 23:22, pirms 11 gadiem
Autor, cik Kakā alga ir tagad?

  +4 [+] [-]

, 2013-08-30 23:25, pirms 11 gadiem
Problem? rakstīja: Milānai jāņem Kaku, vajag papildinājumu viduslīnijā, varbūt čalis sāks spēlēt kā agrāk
pagāšgad ČL kad uzgāja no maiņas tad ļot saasināja RM uzbrukumus. nesaprotu kāpēc viņu tur visu laiku rezervē. domāju, ka praktiski jebkurš pasaules klubs būs priecīgs viņu iegūt savā īpašumā, jautājums vairāk ir, kuri spēs piedāvāt pietiekami lielu algu

  +4 [+] [-]

, 2013-08-30 23:27, pirms 11 gadiem
Neslund rakstīja: Autor, cik Kakā alga ir tagad?
9-10 miljoni eiro pēc nodokļu nomaksas.

  -2 [+] [-]

, 2013-08-30 23:34, pirms 11 gadiem
Eriksens uz Spurām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-08-30 23:46, pirms 11 gadiem
picamen2 rakstīja: Eriksens uz Spurām.
Labs darījums, labāk Eriksens pa 11 miljoniem mārciņu, nevis tas willians, vai kā viņu tur sauca pa 35, lai jau čelsija tagad domā, ko darīt ar 10 pussargiem un pusotru uzbrucēju (neskaitot Lukaku, kuru uz laukuma neviens nelaidīs)

  -1 [+] [-]

, 2013-08-30 23:49, pirms 11 gadiem
kaka sen bij laiks pamest Real - attapaas tik tagad PSC

Par
Boatengu esmu parsteigts - likaas, ka labi iederejas Milan uzbrukumu linija kopa ar Balotelli un El Šaravi! hmzz ..

  +1 [+] [-]

, 2013-08-31 00:00, pirms 11 gadiem
KaKaa ir tikai viens no daudzajiem, kuru superklubs - Real Madrid un sistema ir izbojajis. Paldies Dievam ir apjedzis ka jaiet prom, gribejas gan, ka vins to saprastu jau pec 1. vai 2. sezonas.
Tapec vien tas klubs nav miilams.

  -1 [+] [-]

, 2013-08-31 00:05, pirms 11 gadiem
+ to pasu centas ar kasiljasu izdarit, bet rekaa... kluba ikona izadijas specigaka par "vareno" menedzeri. Tagad tik jagaida kad celsija un tas talanti pazudis premjerligas dzelmee.

     [+] [-]

, 2013-08-31 00:13, pirms 11 gadiem
Lai mauc spēlēt pie Rudņeva, būtu lielisks aizstājējs Sonam. Lai gan izklausās murgaini un visticamāk Kakā gribēs spēlēt ČL

  -1 [+] [-]

, 2013-08-31 00:30, pirms 11 gadiem
Nezinu kāpec, bet gribētos redzēt viņu PSG.

     [+] [-]

, 2013-08-31 01:00, pirms 11 gadiem
noladets rakstīja: KaKaa ir tikai viens no daudzajiem, kuru superklubs - Real Madrid un sistema ir izbojajis. Paldies Dievam ir apjedzis ka jaiet prom, gribejas gan, ka vins to saprastu jau pec 1. vai 2. sezonas.
Tapec vien tas klubs nav miilams.
Drīzāk gan varētu teikt nevis klubs izbojājis, bet gan traumas.
Bet nu pirms pieciem gadiem pasakot, ka Real būtu gatavs atdot Kakā par velti, tā tiktu uzskatīta par troļļošanu un izsmieta.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-08-31 01:36, pirms 11 gadiem
real tak buus varenais beils

  -1 [+] [-]

, 2013-08-31 02:33, pirms 11 gadiem
noladets rakstīja: KaKaa ir tikai viens no daudzajiem, kuru superklubs - Real Madrid un sistema ir izbojajis. Paldies Dievam ir apjedzis ka jaiet prom, gribejas gan, ka vins to saprastu jau pec 1. vai 2. sezonas.
Tapec vien tas klubs nav miilams.
Vaina klubaa vai speleetaajaa kursh nevar izkonkureet vietu savaa amplua un neraada sniegumu kaadu no vinja gaidiija? Ja pat Ancheloti neredz vietu vinjam sastaavaa, tad vaina ir speleetaajaa, motivacijaa, vecumaa! Madride nevar nevienu ar varu atvilkt uz savu klubu, speleetaajam naakot uz madridi ir jaareekjinaas, ka uz katru poziiciju ir 3 speeleetaaji kuri ciinas par vietu, ja nevari izkonkureet un pieraadiit sevi, tad sorry seeedi un trenneejies ciitiigaak. Madride nevienu nenogremdee vnk konkurence ir milziiga.

  -1 [+] [-]

, 2013-08-31 05:13, pirms 11 gadiem
RM paši vainīgi, ka paraktīja tik gaļīgu līgumu ar Kakā. Viņš uz soliņa sēdēdams pelna gandŗiz četras reizes vairāk kā Ozils, bet tagad, kad tuvojas PK14 Kakā saprata, ka grib atpakaļ izlasē, bet bez spēļu prakses... nu man liekas, ka nav jāskaidro. Bet prasa vins par daudz algas ziņā, Milan nemūžam nemaksās viņam 10 un pat 7 limonus gadā, ziņo, ka Galjāni piedāvāja 2.5m. Līdz galam varu gandrīz par 90% teikt "welcome, Honda!"

     [+] [-]

, 2013-08-31 06:56, pirms 11 gadiem
nevienam neizraisa izbrīnu ko Kaka tik ilgi klusēja,būtu kā Higuains vasaras sākumā pateicis,ka vēlas prom,gan jau sarunātu kaut kādu transfēru,kā rezultātā pamatīgi zaudētu algas apjomā,a tagad cik tur četras dienas līdz transfēru perioda beigām atmodās,puisis grib spēlēt,bet ar algu negrib zaudēt,karjēras beigas jau nav vairs aiz kalniem,izskatās,ka spiež Real viņu izzīrēt,kā rezultātā alga paliek nemainīga

     [+] [-]

, 2013-08-31 07:02, pirms 11 gadiem
bet,ja par Princu Boatengu,tad tas man neliels šoks,tikko tak pret PSV iesita divas bankas un divas dienas vēlāk ņem un pārdod,kas ta viņa vietā spēlēs, Niangs??Un,ja par Sako,tad pirms kāda laika bija baumas,ka Barca ieinteresēta,bet nu Rossels ir pārāk izvēlīgs un skops,lai tērētu kaut pāris eiro uz visu gaidīto aizsargu,kā Arsenal fani prasa Vengeram tak nopērc kaut ko, tā Barcas fani prasa Rosselam kur ir aizsargs un pēc pagājušās sezonas solīji veselas 5jaunas sejas klubā,kur ir?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-09-01 02:04, pirms 11 gadiem
frutto rakstīja: Var redzet,ka Milan speeles tu skaties maz ! Boatengs bija viens no sliktakajiem 10niekiem,kaads tur vispar ir bijis itka speeletajs labs,bet nav stabils ! Pareizi TSO teica,ka Kevins vairak doma par frizuram nevis futbolu Ar ko vins atminja paliek.ar smukajiem goliem,tai pasai barsai baigi labu vienu ielika,kad apjaaja vairakus aizsargus un ielika stuuri,BATE ari smuku ieshaava !
boxofficefootball.com
Boatengam nebija noteiktas pozīcijas, Milan viņu lika gan CM gan CAM gan flangos. Bez tam spēlētājs pats gribēja aiziet, jau pirms gada....
';