Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Darījums grandu starpā: no pamatsastāva izstumtais Kanselu dosies uz Minheni

Agris Suveizda

Darījums grandu starpā: no pamatsastāva izstumtais Kanselu dosies uz Minheni
Žuau Kanselu. Foto: AFP/Scanpix

Janvāra pāreju perioda izskaņā īres darījumu vajadzētu noslēgt Anglijas un Vācijas čempionvienībām "Manchester City" un Minhenes "Bayern", kas vēlas savā rīcībā iegūt portugāļu uzbrūkošo aizsargu Žuau Kanselu, kurš var spēlēt gan labajā, gan kreisajā malā.

Kā ziņo The Athletic, portugālis jau ir piekritis klubu maiņai, un Minhenes "Bayern" drīzumā vajadzētu panākt īres vienošanos ar izpirkuma iespēju par 70 miljoniem eiro. Pašlaik pirmās izvēles aizsardzības malās ir Alfonso Deivīss kreisajā malā un Benžamēns Pavārs labajā, taču savainojumus ārstē Lukass Ernandess un Nusers Mazravī un Pavārs vasarā Bavāriju visdrīzāk pametīs.

Iepriekšējā sezona bija labākā Kanselu karjerā, Anglijas Premjerlīgā 36 spēlēs izceļoties ar septiņiem vārtiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm, un sākumsastāvā portugālis devās arī šīs sezonas sākumdaļā, taču vispirms Pasaules kausa finālturnīrā kopā ar Krištianu Ronaldu zaudēja vietu Portugāles pamatsastāvā un pēc izlašu pauzes ticis pazemināts arī kluba rotācijā. Spēlējot četru aizsargu līnijā, "Manchester City" biežākās izvēles pēc sezonas atsākšanas bijušas Nātans Akē pa kreisi un 18 gadus vecais anglis Riko Lūiss pa labi. No desmit spēlēm pēc izlašu pauzes Kanselu pieteikumā bijis visās, taču laukumā devies piecās un tikai trijās sācis pamatsastāvā – divreiz labās malas aizsarga pozīcijā un vienreiz labā uzbrūkošā pussarga pozīcijā 3-2-4-1 izvietojumā.

Karjeru Kanselu sāka Lisabonas "Benfica", kas viņu pēcāk par 15 miljoniem eiro pārdeva Spānijas "Valencia", bet pēc īres Milānas "Inter" viņš par 40,4 miljoniem nokļuva Turīnas "Juventus" rīcībā. 2019. gada vasarā Kanselu 65 miljonu eiro vērtā darījumā pievienojās "Manchester City", kas šķīrās no 28 miljoniem un brazīliešu malējā aizsarga Danilu.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/David_Ornstein/...
https://twitter.com/FabrizioRomano/...

     [+] [-]

, 2023-01-30 15:13, pirms gada
Izcili. Ņemot vērā traumas, ļoti labs darījums. Kas notiks vasarā pagaidām vienalga, vadošie full backi tāpat ir Davies un Mazroui.

     [+] [-]

, 2023-01-30 15:30, pirms gada
Īsti nesaprotu kāds City labums no šāda darījuma,bet nu Bayern atkal izceļ pilno lozi.Tāda līmeņa spēlētājs rotācijā noderēs un,ja pēkšņi nesāks spēlēt kā Dievs,vasarā varēs kā savulaik Kautinjo mierīgi aizsfīrēt atpakaļ.

     [+] [-]

, 2023-01-30 16:03, pirms gada
Kāpēc Pavārs būs prom?

     [+] [-]

, 2023-01-30 16:05, pirms gada
Jautājums, vai portugālis mācēs iekļauties sastāvā un vispār komandā..

     [+] [-]

, 2023-01-30 16:15, pirms gada
Rubentus rakstīja: Kāpēc Pavārs būs prom?
Jo ir nabags un toksisks spēlētājs. Ne par velti Dešamps šo arī nometa no pamatsastāva.

     [+] [-]

, 2023-01-30 17:26, pirms gada
Kanselu esot problēmas ar Pepu un visu trenera korpusu. Citādi šis šķiet ļoti nepareizi. Ja formā, viņš ir viens no labākajiem fullbakiem pasaulē. Lai gan aizsardzībā bieži viņam gadās bērnišķīgas kļūdas, uzbrukumā viņš ir super jaudīgs.
Acīmredzot Peps ir noticējis Riko Lūsiam tik ļoti, ka gatavs uz šo risku.
Starp citu Volkers arī izstumts no pamatsastāva. Tas gan ceru tikai uz laiku, lai dotu iespēju atrast jaunu motivāciju.

     [+] [-]

, 2023-01-30 17:44, pirms gada
Joao Cancelo's #ManCity exit follows a training ground bust-up with Pep Guardiola. The full-back is said to have reacted angrily after he learned that he would not be in the starting XI for #ManCity's FA Cup clash with Arsenal on Friday night.
Joao Cancelo threatened to leave #ManCity and was told he could go with no player bigger than the club.