Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Frics paliek uzticīgs "Werder"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Frics paliek uzticīgs "Werder"
Klemenss Frics
Foto: AFP

Vācijas izlases aizsargs Klemenss Frics palicis uzticīgs savam līdzšinējam klubam Brēmenes "Werder", pagarinot ar to līgumu līdz 2012. gada 30. jūnijam. Par aizsarga pakalpojumiem gan interesējās arī citu valstu komandas.

Klemenss Frics pagarinājis līgumu ar Brēmenes "Werder" līdz 2012. gada 30. jūnijam. Lai gan par 27 gadus vecā futbolista pakalpojumiem interesējās arī vairākas citu valstu vienības, Vācijas izlases labās malas aizsargs, kurš bieži vien spēlē arī malējā pussarga pozīcijā, nolēmis palikt Brēmenē. Jau "Euro 2008" laikā Frica aģents paredzēja, ka drīz vien līgums tiks pagarināts, un nu tas ir izdarīts

"Werder" kluba direktors Klauss Allofs par panākto vienošanos ir visai gandarīts: "Klemenss mums ir ļoti svarīgs spēlētājs. Šeit pavadītajā laikā viņam izdevās veikt lēcienu līdz nacionālajai izlasei. Viņš gan ir svarīgs faktors ne tikai uz laukuma, bet arī kā kluba reklāmas seja viņš ir lielisks."

Arī "Werder" galvenais treneris ir apmierināts, ka Frics izlēmis palikt: "Klemenss pagājušos divos gados ir veicis lielu soli uz priekšu. Mēs priecājamies, ja kopīgi varēsim turpināt ceļu, jo arī zinām, ka viņš vēl var progresēt."

Pats futbolists pamatoja savu izvēli palikt Vācijas vicečempionu rindās: "Es pagarināju līgumu uz trim gadiem, jo vēlos ar "Werder" izcīnīt čempionu titulu. Diemžēl līdz šim man tas nav izdevies. Tomēr esmu pārliecināts, ka Brēmene man ir pareizā vieta, lai sasniegtu šo mērķi un kopīgi to arī izdarīsim."

Erfurtē dzimušais futbolists pirmo spēli profesionālajā futbolā aizvadīja 20 gadu vecumā "Karlsruher SC" rindās. Karlsrūē Frics aizvadīja 62 spēles, gūstot septiņus vārtus. No 2003. līdz 2006. gadam Frics spēlēja Leverkūzenes "Bayer 04", kur aizvadīja 43 mačus. 2006. gadā Frics pārgāja uz Brēmenes "Werder", progresēja un izpelnījās vietu izlasē. "Werder" sastāvā kopumā aizvadīti 62 mači, bet Vācijas izlasē - 22 spēles.

Izmantotie resursi:
werder.de

  +1 [+] [-]

, 2008-10-28 16:58, pirms 16 gadiem
malacis vajg veel uzspeelet bundesliigaa!