Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Bundeslīga soda ''Borussia'' ar 75 tūkstošiem eiro par Covid-19 noteikumu pārkāpšanu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bundeslīga soda ''Borussia'' ar 75 tūkstošiem eiro par Covid-19 noteikumu pārkāpšanu
Ērlings Holanns. Foto: Lars Baron/EPA/Scanpix

Vācijas Bundeslīga lēmusi sodīt Dortmundes ''Borussia'' ar 75 tūkstošu eiro lielu sodu pēc tam, kad sociālajos tīklos tika izplatīti video ar fanu līksmošanu pēc uzvaras pār ''Schalke04'' ar 4:0 kopā ar diviem vienības futbolistiem - Ērlingu Holannu un Emri Džanu. Tas bijis Covid-19 noteikumu pārkāpums.

Vācijas Bundeslīga sodīja Dortmundes ''Borussia'' ar 75 000 eiro sodu par Covid-19 noteikumu pārkāpšanu. Pēc uzvaras ar 4:0 pār ''Schalke 04'' divi kluba futbolisti Emre Džans un Ērlings Holanns svinēja uzvaru ārpus ''Borussia'' treniņu laukuma. Pati komanda ir nosodījusi abu spēlētāju rīcību. Pēc spēles pret ''Schalke 04'' vienība atgriezās Dortmundē, kur tos sagaidīja fanu grupa. Daudzi no tiem filmēja šīs svinības un publicēja sociālos tīklos, kur arī tika redzēti abi minētie futbolisti.

''Nav noslēpums, ka derbijs starp ''Borussia'' un ''Schalke04'' ir īpašs. Tanī pat laikā klubs ir atbildīgs par noteikumu pārkāpšanu. Klubam tik lūgts skaidrojums uzreiz pēc ziņu ieraudzīšanas medijos,'' bundeslīgas vadība savā paziņojumā skaidroja situāciju.

Savukārt komanda atvainojās par radušos situāciju, paužot, ka tā nav bijusi pareiza: ''Varam tikai atvainoties un turpmāk nepieļaut šādas situācijas, iesaistot policiju. Šīs svinības nebija korektas.''

Dortmundes ''Borussia'' kļuvusi par pirmo Bundeslīgas klubu, kas ticis sodīts par Covid-19 noteikumu pārkāpšanu. Ar 36 punktiem 22 spēlēs komanda ierindojas vien sestajā vietā, par 13 punktiem atpaliekot no līderes Minhenes ''Bayern''.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/borussi...

     [+] [-]

, 2021-02-23 15:39, pirms 3 gadiem
Vēl viena sīkmanīga un smacējoša politkorektuma izpausme.