Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Djego ir nolēmis doties uz Pekinu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Djego ir nolēmis doties uz Pekinu
Djego
Foto: SCANPIX SWEDEN

Vācijas Bundeslīgas kluba Brēmenes "Werder" pussargs Djego ir pievienojies savam tautietim Rafinjam, un līdzīgi kā viņš pametis savu klubu, lai uzsāktu gatavošanos Pekinas Olimpiskajām spēlēm Brazīlijas izlases sastāvā.

Jau ziņojām par to, ka cita Vācijas kluba aizsargs Rafinja, par spīti tam, ka viņa klubs "Schalke 04" iebilda pret futbolista došanos uz Pekinu, tomēr ir devies palīgā savai izlasei. Atgādināsim, ka Gelzenkirhenes kluba vadība vēlas sodīt futbolistu par to, ka tas nav klausījis kluba vadību.

Līdzīgu triecienu ir saņēmis arī cits Vācijas Bundeslīgas klubs – Brēmenes "Werder". Arī šī kluba spēlētājs, pie tam, arī brazīlietis ir nolēmis doties uz Pekinu. 23 gadus vecais pussargs Djego pirms kāda laika paziņoja, ka nedosies uz Olimpiādi, ja tā vēlas klubs, taču tagad negaidīti ir mainījis lēmumu.

Djego nav ieradies uz vienu no kluba treniņiem, jo ir devies uz Parīzi, kur pievienojies Brazīlijas izlasei. Brēmenes kluba vadība ir vērsusies sporta tribunālā, lai atrisinātu šo problēmu, tā ir paziņojis komandas sporta direktors Klauss Alofs.

Izmantotie resursi:
AFP

  -2 [+] [-]

, 2008-07-22 23:05, pirms 16 gadiem
cik var malties par vienu un to pašu!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-22 23:17, pirms 16 gadiem
Šis ir pirmais raksts par to , ka Diego dosies uz pekinu ( neskaitot to kur bija uzskaitīti visi kandidāti ) . tu laikam Diego sajauci ar Aršavinu vai Ronaldo parkuriem nezko nezcik daudz raksta
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-23 12:11, pirms 16 gadiem
Cietie fakti: vakar Djeego ieradaas uz oficiaalo fotosesiju kopaa ar Werder komandu un peec tam devaas uz sarunu ar komandas vadiibu. Peec 90 minuushu sesijas pie apaljaa galda vienoshanaas netika panaakta, un abas puses noleema iesniegt lietu starptautiskaa shkjiireejtiesaa, kuras leemums tad tikshot respekteets. Peec tam Djeego vienkaarshi bez atljaujas devaas uz Franciju, uz Braziilijas izlases tikshanaas punktu. Bez kluba atljaujas.

Reakcijas.

Shaafs atbildeeja vienaa teikumaa: "Es aiz prieka gaisaa nelecu, neko vairaak teikt neveelos."

Jensens izteicaas daudz skaidraak: "Taa ir smaga lieta, un kaitee muusu komandai jaunajaa sezonaa. Zheel, ka nonaaca liidz taadam konfliktam. No vienas puses, ir labi, ka vinsh ir prom. Buutu veel sliktaak, ja vinsh vienkaarshi turpinaatu staaveet uz laukuma. Visi redzeeja vinja neveeleeshanos Nordernejas treninjnometnee. Es nezinu, kas notiks, kad Djeego atgrieziisies."

Hants: "Tas nav labi, komandai vinja truuks. Djeego izveeleejaas nepareizo celju. Protams, ka vinsh var buut viilies, bet nedriikst taa vienkaarshi aizbraukt."

Fanders (2. vaartsargs): "Kaut ko taadu man veel nav gadiijies piedziivot".

Secinaajums: taa nav maza un vienkaarsha nesaprashanaas, bet riktiiga probleema, kuraa liidzvainiiga ir FIFA amatpersonu izplatiitaa pretruniiga informaacija. "Klubiem nav izveeles, U23 speeleetaaji ir jaatbriivo obligaati." "Klubiem nav pienaakuma atbriivot nevienu speeleetaaju uz OS." Proti, neviens taa arii nezina, vai klubiem ir vai nav pienaakums atbriivot speeleetaajus. Lielaakie cieteeji ir klubi, kas nonaak konfliktsituaacijaas ar saviem labaakajiem futbolistiem. Vai FIFA muldonjas tiks saukti pie atbildiibas?

     [+] [-]

, 2008-07-23 12:31, pirms 16 gadiem
Luuk, ko saka pats Djeego savaa oficiaalajaa maajaslapaa diego10.com.br

"Muusu sarunas ar Werder vadiibu iisteniibaa bija labas, vinji izraadiija sapratni par manu sapni un es izraadiiju sapratni, ka vinji uzskata mani par svariigu speeleetaaju un taapeec ciinaas par manis patureeshanu. Skaidrs, ka neviena puse negribeeja piekaapties, taapeec situaacija ir sarezhgjiita. Werder ir visas tiesiibas paarbaudiit [shkjiireejtiesaa], vai mans viedoklis ir pareizs, un ja izraadiisies, ka komandai ir taisniiba, tad es protams tuuliit atgrieziishos.

Uz mani gulstas liels spiediens, jo es zinaaju, ka nebraukshana uz olimpiaadi apdraudeetu manu karjeru Braziilijas izlasee. Es buutu ljoti nelaimiigs, un tas galu galaa kaiteetu arii Werder. Ceru, ka Werder liidzjuteeji mani zinaamaa meeraa saprot. Un es ceru, ka shosezon man izdosies izciiniit ne tikai olimpisko medalju, bet arii daudzus citus titulus, lai shii smagaa diena driiz tiktu aizmirsta un labaas lietas atkal nonaaktu priekshplaanaa."

     [+] [-]

, 2008-07-23 13:07, pirms 16 gadiem
Nez, droši vien domāju aplami, bet Djego komandā neiederas... Joprojām nevaru aizmirst to spēli pret Real Čempionu līgā, kurā ar Jensenu playmaker pozīcijā tika nospēlēta labākā spēle sezonā (manā skatījumā). Djego ir patiešām lielisks spēlētājs, bet sajūta, ka komandā līdz galam viņš neiederas. Varbūt par transfēra summu, kādu par viņu varētu dabūt, nopirkt kādu komandai lojālāku pussargu. Nez, protams, tādu kā bija Micoud tik viegli nedabūt, bet tomēr...

     [+] [-]

, 2008-07-23 13:34, pirms 16 gadiem
Smags jautaajums... No vienas puses, shkjirties no Djeego buutu nepraats. Djeego ir pasaules klases speeleetaajs ar paarskataamu algu un liigumu liidz 2011. gadam, un, kas ir veel svariigaak, liidz shim bija iists paraugs lojalitaates zinjaa. Saliidziniet Djeego attieksmi ar, piemeeram, van der Faarta attieksmi pret HSV Kaa gan lai Werder, kursh nevar atljauties transfereet pat Dzhonu Kerju vai Milanu Baroshu, vareetu aizstaat tik grandiozu futbolistu kaa Djeego?

Liidz ar Djeego klasi naak arii vinja speeles stils. Ja Djeego ir saguris un arii komandas speele buksee, tad Djeego pieturees bumbu, driblees, dabuus pa kaajaam, zaudees bumbu un cerees uz soda sitienu (Mikuu jau pirms pusminuutes buutu izdariijis gjeniaalu piespeeli uzbruceejiem un laikaa, kad Djeego seezh uz zaales un masee kaaju, jau svineetu kaarteejo golu).

Tad nu taa... Atrast liidzveertiigu speeleetaaju ar liidzveertiigu algu transferu tirguu nav reaali, pat ja paardotu Djeego par 25 miljoniem. Atliek mekleet esoshos resursus. Jensens, Hants, Ozils, Husejinovichs, varbuut veel Kruuze un Harniks... Hants var lieliski nospeeleet divas speeles, Jensens - divus meeneshus, bet sezona, maita taada, ilgst veselu gadu... Nav slikti, ja komandaa ir taads Djeego

Worst case: Djeego aizbrauc uz Pekinu, aatri vien nonaak uz solinja, komanda speelee slikti, Djeego iziet uz laukuma speelee par 3. vietu, guust savainojumu un dusmiigs un pusslims atgriezhas Breemenee, grib tuuliit speeleet, bet ir sliktaa formaa, nospeelee suudiigi, komandas biedri ir neapmierinaati, konflikts eskaleejas...

     [+] [-]

, 2008-07-23 13:55, pirms 16 gadiem
Protams, Djego ir vērtīgs un labs spēlētājs, bet tomēr šķiet, ka Werder nav viņa īstā vieta. Viņš lieliski iederas ātrajā uzbrukuma futbolā, kādu Brēmene piekopj, taču ēnas puse ir tevis pieminētā vārtīšanās, pārlieku aizraušanās ar bumbu un reizēm - cīņas vietā pasīvums. Atrast vietā kādu iederīgāku, bet ne dārgāku - tā gan, protams, būtu vesela māksla, taču noteikti varianti būtu..

Runājot par Barošu, viņš Werder nav vajadzīgs vēl vairāk, un cerams, ka nepievienosies, kā izskatās. Tad daudz labāk citu kandidatūru - Fredu no Lyon.

     [+] [-]

, 2008-07-23 14:43, pirms 16 gadiem
Freds = 15 miljoni plus liela alga... Bet mums tachu naakamajai sezonai pietiks; naakamaas sezonas bilance:

Rozenbergs 24 vaarti + 19 piespeeles
Almeida 15 vaarti
Sanogo 12 vaarti
Hants 9 vaarti
Djeego 8 vaarti (plus pirmajaa sezonas pusee 11 vaarti Weder II sastaavaa disciplinaaraa soda deelj ) + 13 piespeeles
Husejinovichs 8 vaarti
Naldo 7 vaarti
Jensens 6 vaarti + 14 piespeeles
Mertesakers 6 vaarti
Prodls 5 vaarti
Fringss 5 vaarti
Pasanens 4 vaarti
Baumans 4 vaarti

     [+] [-]

, 2008-07-23 14:46, pirms 16 gadiem
Jā, bet Klasniča vietā ar jauno un nebūt ne pilnīgi uzbrukumā tendēto Huseinoviču vien nepietiek.. Un vēl jau ir tāds Karloss Alberto ar lielu algu, kuru gan Werder tagad nemaksā, taču viņš, cerams, labā formā atgriezīsies no Brazīlijas, kur ir izīrēts