Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Ze Roberto: ''Līdz mēneša beigām jāizlemj par nākotni''

Ze Roberto: ''Līdz mēneša beigām jāizlemj par nākotni''
Ze Roberto
Foto: AFP

Vācijas Bundeslīgas futbola kluba ''Bayern Munich'' brazīliešu pussargs Ze Roberto paziņojis, ka kluba vadība devusi viņam laiku līdz mēneša beigām izdomāt, vai viņš arī turpmāk vēlas pārstāvēt titulēto Minhenes komandu.

Bijušais Brazīlijas izlases spēlētājs ''Bayern'' komandu pārstāvēja laika posmā no 2002. līdz 2006. gadam, bet pēc tam nolēma atgriezties dzimtenē un pārstāvēja vietējā čempionāta klubu ''Santos''. 2007. gadā Ze Roberto atkal atgriezās ''Bayern'' rindās un parakstīja līgumu uz diviem gadiem.

Pašlaik 34 gadus vecajam futbolistam kluba vadība piedāvā pagarināt līgumu uz vienu sezonu, taču Ze Roberto vēlas ilgāku laiku uzturēties šajā klubā. Bijušais ''Flamengo'' un ''Santos'' spēlētājs, kurš Eiropā aizvadījis 11 sezonas, pārstāvot tādus klubus kā ''Real Madrid'', ''Bayer Leverkusen'' un ''Bayern'', atzinis, ka jūtas pietiekoši labi, lai vēl pāris gadus spēlētu augstākajā līmenī.

Cik zināms, pirms kāda laika līgumu uz vienu gadu pagarināja komandas kapteinis Marks Van Bommels, un vācu kluba vadība tagad likusi līdz mēneša beigām arī Ze Roberto izdomāt, ko īsti pats futbolists vēlas.
''Kluba vadība man paziņoja, ka līdz mēneša beigām man jāizlemj par savu nākotni kluba rindās,'' laikrakstam ''Bild'' sacīja Ze Roberto.
''Pagaidām iespēja, ka es palikšu vai nepalikšu, ir 50 pret 50. Ja turpināšu uzlabot savu sportisko formu, tad zinu, ka varu spēlēt Eiropā vēl kādus divus, trīs gadus un darīt to augstākajā līmenī,'' piebilda pieredzējušais futbolists.

Ze Roberto jau sesto sezonu spēlē ''Bayern'' rindās. Šī perioda laikā viņš palīdzējis komandai četras reizes triumfēt Bundeslīgā un Vācijas kausa izcīņā. 165 spēļu laikā Ze Roberto guvis 14 vārtus.

Izmantotie resursi:
skysports.com