Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Borussia" par uzvaru samaksā dārgi

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

"Borussia" par uzvaru samaksā dārgi
Dede
Foto: AFP

Vakar Vācijas Bundeslīgā futbolā saspringtā mačā uzvaru izbraukumā izcīnīja Dortmundes "Borussia", kas ar 3:2 apspēlēja "Bayer 04". Dortmundes klubam gan uzvara sanākusi rūgta, jo divi spēlētāji guvuši nopietnus savainojumus.

Lai gan ļoti principiālā cīņā vakar Dortmundes "Borussia" ar 3:2 pārspēja Leverkūzenes "Bayer 04", šie trīs punkti maksāja divu spēlētāju veselības. Otrā puslaika sākumā laukumu pameta pamatvārtsargs Romans Vaidenfellers, bet 72. minūtē - malējais aizsargs Dede.

Situācija ar Vaidenfelleru vēl ir neskaidra, tomēr vārtsargs var cerēt atgriezties komandā jau pēc divām nedēļām, kad "Borussia" tiksies ar "Energie". Visai nevainīgā situācijā vārtsargs vakar savainoja cisku un tika nomainīts. Precīza diagnoze, vai savainojums ir nopietns, vai tomēr būs nepieciešama tikai neilga atpūta bez futbola, kļūs zināma vēlāk.

Daudz nopietnāka situācija ir ar malējo aizsargu Dedi. Ilggadējais "Borussia" futbolists otrā puslaika vidū guva krustenisko saišu plīsumu. Šīs aizdomas vakar vakarā tika pierādītas sīkākā izmeklēšanā - jau rīt Dede gulsies uz operāciju galda, bet bez futbola viņam būs jāiztiek vairākus mēnešus. Iespējams, šis gads brazīliešu futbolistam Bundeslīgā ir beidzies.

Šodien Bundeslīgā tiks aizvadītas atlikušās divas 1. kārtas spēles. Līgas jaunpienācēja Menhengladbahas "Borussia" uzņems "Stuttgart", bet Frankfurtē pie "Eintracht" ciemosies Berlīnes "Hertha". Abi mači sāksies plkst. 18:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
bvb.de

  +2 [+] [-]

, 2008-08-17 12:23, pirms 16 gadiem
Skumji Nospēlēt 1 spēli un sezona cauri

     [+] [-]

, 2008-08-17 14:02, pirms 16 gadiem
...nevis sezona bet pussezona!

     [+] [-]

, 2008-08-17 17:25, pirms 16 gadiem
Nesaprotu, kāpēc sezonas sākumā tik daudziem spēlētājiem ir savainojumi?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja