Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Engelārs tuvu pārejai uz ''Schalke''

Engelārs tuvu pārejai uz ''Schalke''
Orlando Engelārs
Foto: AP

Nīderlandes futbola izlases pussargs Orlando Engelārs pametīs pašreizējo komandu ''FC Twente'' un pievienosies Vācijas Bundeslīgas klubam ''Schalke'', paziņojis vācu kluba ģenerāldirektors Andreass Millers.

Lai gan Engelārs nav ļoti plaši pazīstams spēlētājs ne tikai Eiropā, bet arī Nīderlandes čempionātā ''Eredivisie'', tomēr 28 gadus vecais pussargs ir izpelnījies Marko van Bastena uzmanību, kurš devis iespēju viņam piedalīties ''Euro 2008''.

Ļoti labu iespaidu Engelārs par sevi atstāja, kad Nīderlandes izlase aizvadīja savu pirmo spēli ''Euro 2008'' ietvaros, kur spēlē pret pašreizējajiem Pasaules čempioniem itāļiem, oranžie svinēja uzvaru ar 3:0. Tieši šajā spēlē Engelārs pārliecinoši darīja savu darbu un izpelnījās apkārtējo uzmanību.

Engelārs jau mutiski vienojies par visiem nosacījumiem ar ''Schalke'' kluba vadību un tagad tikai atlicis ''Twente'' komandas pārstāvim ierasties Vācijā, lai pārrunātu turpmāko darījuma gaitu.
Tiek lēsts, ka vācu klubs par talantīgo spēlētāju ir gatavi maksāt četrus miljonus sterliņu mārciņas, bet ''Twente'' par Engelāru vēlas saņemt sešus miljonus.

''Esmu cerības pilns, ka darījums tiks pabeigts tuvāko dienu laikā un tad mēs gandrīz būsim pabeiguši komandas sastāva komplektāciju'', sacīja Millers.

Izmantotie resursi:
setantasports.com

  +2 [+] [-]

, 2008-06-16 22:15, pirms 16 gadiem
Ceru, ka pievienosies! Vēl progresēs!

  +1 [+] [-]

, 2008-06-16 23:12, pirms 16 gadiem
Arii ceru ka pievienosies Raada ljoti labu sniegumu EČ,un nav nekaads briinums ka jau ir noskatiitis un par vinju intereseejas

     [+] [-]

, 2008-06-17 09:33, pirms 16 gadiem
Pagājušo sezonu ar transferiem bija tā diezgan taupīgi, bet cerams Engelars nebūs vienīgais, kas pievienosies Schalkei.