Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Laporta: "Mēs nevēlamies pirkt Riberī"

Agris Suveizda

Laporta: "Mēs nevēlamies pirkt Riberī"
Žoans Laporta (no kreisās) un Karls Haincs Rumenige
Foto: AFP

Pēdējās dienās izskanējušas baumas, ka Francijas futbola un Minhenes "Bayern" superzvaigzne Franks Riberī varētu pievienoties Spānijas komandai "Barcelona". Tikmēr katalāņu kluba prezidents Žoans Laporta baumas noraidīja, izsakoties, ka nevēlas iegādāties Riberī.

Franka Riberī komandas biedrs "Bayern" sastāvā Marks van Bommels intervijā vācu laikrakstam "Bild" izteicās, ka Riberī vēloties pievienoties Barselonai. Tādēļ arvien aktīvākas kļuva baumas, ka Riberī varētu pamest "Bayern" un doties uz "Barcelona". Tomēr "Barcelona" prezidents Žoans Laporta tās noraidījis.

"Es vēlos izkliedēt baumas: nē, mēs nevēlamies iegādāties Riberī," sacīja "Barcelona" prezidents Žoans Laporta. "Man daudz svarīgākas ir labās attiecības ar Minhenes "Bayern". Riberī Minhenē var salīdzināt ar Mesi "Barcelona". Tādēļ es saprotu Karlu Haincu Rumenigi, kad viņš sacīja, ka Riberī netiek pārdots. "Bayern" fani to nekad nepiedodu, es to saprotu."

Minhenes "Bayern" prezidents Karls Haincs Rumenige ir labi draugi ar Laportu. Vācu laikrakstā "Bild" tika publiskota saruna no abu klubu prezidentu tikšanās pirms UEFA Čempionu līgas pirmās ceturtdaļfināla spēles Barselonā. "Es ticu "Bayern" sistēmai. Klubs ir kļuvis par spēcīgu organizāciju, pateicoties daudzajiem cilvēkiem, kas tur strādā. Katrā ziņā mēs esam ļoti līdzīgi. Viņi ir bavārieši Vācijā, bet mēs esam katalāņi Spānijā," sacīja Laporta.

Izmantotie resursi:
lequipe.fr
fcbarcelona.cat