Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Hoffenheim" iegūst Hildebrandu

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

"Hoffenheim" iegūst Hildebrandu
Timo Hildebrands
Foto: AP

Vācijas bundeslīgas līdere "Hoffenheim" parakstījusi līgumu ar bijušo Vācijas futbola izlases un Spānijas augstākās līgas kluba "Valencia" vārtsargu Timo Hildebrandu. "Hoffenheim" sastāvā Hildebrands spēlēt varēs no nākamā gada.

29 gadus vecais vāciešu vārtsargs Timo Hildebrands, kurš tikai pirms pāris dienām pēc abpusējās vienošanās lauza līgumu ar spāņu "Primera Division" klubu "Valencia", pievienojies bundeslīgas līderei un lielākajai pārsteigumu autorei - "Hoffenheim". Kā kluba jaunieguvums Hildebrands oficiāli tiks prezentēts šopēcpusdien gaidāmajā preses konferencē.

Hildebrands, kuram pēdējā laikā futbolista karjerā bija iestājies tumšais periods - neiekļūšana Vācijas izlases sastāvā Eiropas čempionātā un soliņa deldēšana "Valencia" rindās - "Hoffenheim" pievienojies bez transfēra summas, jo pēc līguma laušanas ar spāņu klubu vācietis bija brīvais aģents. Protams, šogad Hildebrands "Hoffenheim" kreklu vēl mugurā nevilks, jo oficiālais transfēru logs atvērsies janvārī.

Par Hildebranda atgriešanos Vācijā priecīgs ir arī izlases galvenais treneris Joahims Lēvs: "Priecājos par Timo, ka viņš, pateicoties līguma parakstīšanai ar "Hoffenheim", tagad atkal iegūs pārliecību un skaidrību. Pēc tam, kad pēdējos mēnešos "Valencia" komandā viņš nevienam nebija vajadzīgs, tagad Timo ies pie trenera, kurš ar viņu rēķinās. To apzināties futbolistam ir ļoti svarīgi"

Timo Hildebrands profesionālā futbolista karjeru sāka 1999. gadā Vācijas bundeslīgas klubā "Stuttgart", kurā spēlēja līdz 2007. gadam, aizvadīdams 221 spēli. 2007. gada vasarā bez transfēra maksas vāciešu vārtsargs pievienojās spāņu "Valencia" (26 spēles), kur bija plānots kā ilggadējā vārtsargs Santjago Kanizaresa aizstājējs. Tomēr pēc trenera Ronalda Kūmana aiziešanas no kluba Hildebrands savu vietu vārtos zaudēja. Vācijas izlasē vārtsargs aizvadījis septiņas spēles.

Izmantotie resursi:
kicker.de