Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Bayern" turpina vajāt savainojumi

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

"Bayern" turpina vajāt savainojumi
Martins Demikelis
Foto: AFP

Vācijas futbola klubu Minhenes "Bayern" turpina vajāt savainojumi. Visai plašajai "lazaretei" nu ir pievienojies arī viens no komandas līderiem, argentīniešu aizsargs Martins Demikelis.

Četras dienas pirms pirmās oficiālās spēles sezonā - Vācijas kausa izcīņas 1. kārtas mača pret 3. līgas komandu "RW Oberhausen" - situācija "Bayern" nometnē kļūst arvien saspringtāka. Pēc Franka Riberī (spēcīgs potītes sasitums), Lukas Toni (ikru sacietējums), Villija Sanjola (ahileja cīpsla), Tima Borovska (problēmas ar kāju) un Hansa Jerga Buta (muskuļu savainojums) savainojumiem tādu guvis arī argentīniešu aizsargs Martins Demikelis. Galvenais treneris Jirgens Klinsmans kluba mājas lapā fcbayern.t-home.de jaunāko vēsti nosaucis par "kārtējo baiļpilno paziņojumu".

Martins Demikelis turpmākās pāris nedēļas nevarēs spēlēs apakšstilba savainojuma dēļ, ko guva nupat zaudētajā mačā Franca Bekenbauera kausa izcīņā pret Milānas "Inter" (0:1), atstājot laukumu 22. minūtē. "Divas, trīs vai četras nedēļas - tas atkarīgs no atveseļošanās procesa," notikušo komentēja Klinsmans.

Gaidāms, ka kausa izcīņas mačā "Bayern" sastāvā nevarēs piedalīties vismaz septiņi spēlētāji. Bez minētajiem savainotajiem gripu ir saķēris pussargs Bastiāns Švainštaigers (viņa un Toni līdzdalība nākamajā mačā ir zem jautājuma zīmes), bet uz Olimpiskajām spēlēm devušies brazīlietis Breno un argentīnietis Soza.

Izmantotie resursi:
fcbayern.t-home.de

  -3 [+] [-]

, 2008-08-06 18:40, pirms 16 gadiem
Oberhauzene - Klinsmana Kaunja?

  +5 [+] [-]

, 2008-08-06 20:23, pirms 16 gadiem
Bļin, ārā sezonas labākais spēlētājs un pussargs Riberī, labākais uzbrucējs Luca Toni, ar to vēl nepietiek. Izsit arī labāko aizsargu! Labākais GK aizgāja pensijā!

     [+] [-]

, 2008-08-06 21:57, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Bļin, ārā sezonas labākais spēlētājs un pussargs Riberī, labākais uzbrucējs Luca Toni, ar to vēl nepietiek. Izsit arī labāko aizsargu! Labākais GK aizgāja pensijā!

es jutu ka tev velk uz raudasanu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-06 23:40, pirms 16 gadiem
Gan Schweinsteigers pacīnīsies vēl ar HSV un Hsv tak nebūs Van Der Varts (iespējams)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-08-07 12:11, pirms 16 gadiem
bundulis123 rakstīja: es jutu ka tev velk uz raudasanu

Sūdīgi jūti.