Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Magats oficiāli apstiprināts par "Schalke 04" galveno treneri

Magats oficiāli apstiprināts par "Schalke 04" galveno treneri
Felikss Magats
Foto: AFP

Vācijas bundeslīgas futbola komandu Gelzenkirhenes "Schalke 04" turpmākos četrus gadus vadīs Felikss Magats, kurš šīs sezonas beigās atstās cita bundeslīgas kluba "Wolfsburg" galvenā trenera amatu. Iespējams, Magats uz jauno klubu paņems arī kādu no "Wolfsburg" spēlētājiem.

Vācu izdevums "Bild" vēsta, ka iespējams, līdz ar Magata aiziešanu uz "Schalke 04" viņam līdzi varētu doties arī kāds no "Wolfsburg" spēlētājiem. Visskaļākās runas ir par Grafiti vai Edinu Dzeko.

Ar "Wolfsburg" komandu, kura šobrīd ir bundeslīgas kopvērtējuma līdere, Magatam līgums bija spēkā līdz 2010. gada sezonas beigām. Skaidrojot aiziešanas iemeslus, Magats teica, ka ar "Wolfsburg" ir sasniedzis maksimāli augstvērtīgāko rezultātu. "Manam lēmums, protams, ir motīvi, bet galvenais ir tas, ka "Wolfsburg" esmu nogādājis pašā virsotnē." Tomēr Magats bija sarūgtināts, ka par pāreju publiski paziņots pirms sezonas beigām.

"Emocionālā ziņā es viņu pārņēmu ar "Schalke" vīrusu," pajokoja "Schalke 04" boss Klemenss Tonijs. "Turpmāk izvirzītos mērķus vēlamies sasniegt pakāpeniski, nevis uzreiz pirmajā sezonā kļūt par čempioniem. Tomēr, ja Magats pievienosies mums kā Vācijas čempions, tā būs papildu motivācija." Pašlaik četras kārtas pirms sezonas beigās "Schalke 04" ieņem tikai septīto vietu kopvērtējumā.

"Schalke 04" būs jau astotais Magata trenētais bundeslīgas klubs. Bez "Wolfsburg" vēl viņš vadījis Minhenes "Bayern, "Stuttgart", Frankfurtes "Eintracht", Brēmenes "Werder", "Nuremberg" un "Hamburger SV".

Vēl "Bild" raksta, ka "Schalke 04" interesējas arī par 18 gadus veco talantu Luisu Holtbiju no 2. bundeslīgas kluba "Alemannia Aachen". Turklāt Magats ir ieinteresēts bijušā valstsvienības spēlētāja Roberta Huta, kurš šobrīd spēlē Anglijas premjerlīgas klubā "Middlesbrough", iegādē.

Izmantotie resursi:
bild.de

  +1 [+] [-]

, 2009-05-06 18:03, pirms 15 gadiem
vāks. varēja jau palikt, bet nu Schalke 04 piķis laikam mainija speles noteikumus.

  -3 [+] [-]

, 2009-05-06 19:08, pirms 15 gadiem
Nu "Schalke" labs ieguvums. Es preicātos, ja līdz ar viņu Grafite un Džeko pārietu uz Gelzenkirheni. Huts arī būtu labs papildinājums aizsardzaības līnijai. Divus uzbrucējus no "Wolfsburg" nevajag ņemt, ja nu vienīgi Kuranji aiziet uz Blekbernas "Rovers". Diviem tur nebūtu ko darīt - Kuranji, Farfāns... Ja godīgi, neesmu neko dzirdējis par to jauno talantu, būs jāiečeko. Moš noder MU iekš Fifas!

     [+] [-]

, 2009-05-06 21:30, pirms 15 gadiem
Varēja vai nu palikt, vai nākt uz Bayern. Ideālajā variantā- palikt un vadīt Wolfsburgu arī CL! Ceru, ka šī ziņa demoralizēs komandu un Bayern paņems čempi... Bez Magata neticama liekas arī Wolfsburgas LABA spēle CL Džeko jāiet uz Bayern, Barcu, MU[no ieinteresētajiem], ja viņam ir ambīcijas Ar Schalke nekas tur nebūs

  +1 [+] [-]

, 2009-05-06 21:37, pirms 15 gadiem
Stulbi gan, tas ir viss, ko varu pateikt.

     [+] [-]

, 2009-05-06 21:41, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Stulbi gan, tas ir viss, ko varu pateikt.
Starp citu, flopīgais Klinsmans tiek minēts kā Hoffenheim treneris!! Varbūt tagad būs piesiets arī Wolfsiem

     [+] [-]

, 2009-05-06 22:26, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Starp citu, flopīgais Klinsmans tiek minēts kā Hoffenheim treneris!! Varbūt tagad būs piesiets arī Wolfsiem
Hoffenheimai taču nav iemesla mainīt treneri.. vai arī esmu kaut ko palaidis garām? Un diez vai Wolfsburga iekritīs uz Klinsmanu.

     [+] [-]

, 2009-05-06 22:53, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Hoffenheimai taču nav iemesla mainīt treneri.. vai arī esmu kaut ko palaidis garām? Un diez vai Wolfsburga iekritīs uz Klinsmanu.
Kā ta ne? Klinsmans tiek siets klāt, 11[vai kkas uz to pusi] spēles bez uzvarām