Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Drobnijs pārceļas uz Hamburgu

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Drobnijs pārceļas uz Hamburgu
Jaroslavs Drobnijs
Foto: AFP/Scanpix

Čehu vārtsargs Jaroslavs Drobnijs, kurš kopš 2007. gada pārstāvēja Vācijas Bundeslīgas klubu Berlīnes "Hertha", karjeru turpinās "Hamburger SV", ar kuru parakstījis līgumu uz trim gadiem.

30 gadu vecais Jaroslavs Drobnijs uz Hamburgu pārcēlies kā brīvais aģents un parakstījis līgumu līdz 2012. gada 30. jūnijam. "HSV" klubā Drobnijs spēlēs ar 45. numuru. Pēc tam, kad Berlīnes "Hertha", kurā čehs spēlēja iepriekšējās trīs sezonas, izkrita uz 2. Bundeslīgu, vārtsargs sadarbības turpināšanā ar galvaspilsētas klubu, protams, nebija ieinteresēts.

"Esmu ļoti priecīgs un laimīgs, ka pāreja ir notikusi. Pēdējās dienas, protams, bija mazliet stresainas, jo vēl pāris lietām bija jātiek noskaidrotām. Esmu izgājis medicīnisko pārbaudi Hamburgā, nedēļas nogalē vēl biju mājās Čehijā," Hamburgas kluba mājas lapa stāsta vārtsargs, par kura gaidāmo pāreju uz Hamburgu Vācijā vēstīja jau aizvadītajā nedēļā. Nu pāreja notikusi oficiāli.

"Ļoti svarīgi man ir tas, ka "HSV" ir komanda, kura vēlas kaut ko uzvarēt. Tas man patīk un ir liels izaicinājums. Un konkurence vārtsarga pozīcijā man vispār nav problēma. Pēc manām domām, tā tas ir daudzās Eiropas labākajās komandās," turpina Drobnijs, kuru gaida asa cīņa par pamatvārtsarga pozīciju ar līdzšinējo "HSV" pirmo numuru Franku Rostu, kurš jau paziņojis, ka pēc labi aizvadītās pērnās sezonas jūtas nopelnījis pamatvārtsarga vietu arī turpmāk.

Izmantotie resursi:
bundesliga.de

 +11 [+] [-]

, 2010-07-05 13:20, pirms 14 gadiem
lielisks vārtsargs, bet žēl, ka būs jāsēž uz maiņas, jo Rosts pagājušo sezonu aizvadīja tiešām labi un vispār ir ļoti stabils vārtsargs. lai nu kā, Hamburgai tagad ir divi vienlīdz lieliski vārtsargi.

  +3 [+] [-]

, 2010-07-05 14:21, pirms 14 gadiem
Nu Hamburgai tagad vārtsargu līnija būs ļoti spēcīga, varbūt pat spēcīgākā visā Bundeslīgā. Tas jau bija zināms, ka Drobnijs otrajā Bundeslīgā nespēlēs, tagad viss skaidrs. Veiksmi. Novēlu arī pamazām izkonkurēt Franku Rostu, kurš nule jau arī nav vairs nekāds jaunais.

     [+] [-]

, 2010-07-05 16:19, pirms 14 gadiem
reikons rakstīja: Nu Hamburgai tagad vārtsargu līnija būs ļoti spēcīga, varbūt pat spēcīgākā visā Bundeslīgā. Tas jau bija zināms, ka Drobnijs otrajā Bundeslīgā nespēlēs, tagad viss skaidrs. Veiksmi. Novēlu arī pamazām izkonkurēt Franku Rostu, kurš nule jau arī nav vairs nekāds jaunais.
Drobnij ari jau nau tik jauns