Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Amanatidis nespēlēs četrus mēnešus

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Amanatidis nespēlēs četrus mēnešus
Ioanis Amanatidis
Foto: AFP

Grieķijas izlases un Frankfurtes "Eintracht" uzbrucējs Ioanis Amanatidis varētu nespēlēt līdz pat februārim, jo futbolistam ir nopietns ceļgala savainojums.

Amanatidis pēdējās sezonās diezgan bieži guvis savainojumus, tādēļ pēdējā laikā viņam diezgan bieži tiek veiktas operācijas. Futbolistam vēl pavisam nesen tika veikta ceļgala operācija, kuras laikā atklājās, ka viņa savainojums ir ļoti nopietns, iespējams, ka uzbrucējs nevarēs spēlēt līdz pat februārim.

Šosezon Amanatidis Frankfurtes "Eintracht" kluba rindās aizvadīja piecas spēles, gūstot divus vārtus. Savas karjeras laikā 26 gadus vecais futbolists ir spēlējis tikai vācu klubos, jo jau agrā bērnībā viņš kopā ar ģimeni pārcēlās tieši uz Vāciju. Grieķu futbolists ir spēlējis arī "Stuttgart", "Kaiserslautern", kā arī citos mazāk zināmos klubos.

Grieķijas izlases rindās aizvadījis 31 spēli un guvis trīs vārtus. Atgādināsim, ka Grieķijas izlase ir viena no Latvijas izlases konkurentēm 2010. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīrā.

Izmantotie resursi:
uefa.com

     [+] [-]

, 2008-11-03 21:47, pirms 16 gadiem
Kautkaa man tie grieķi nepatiik.Varbuut taapeec ka vini ir muusu konkurenti ceļā uz WC 2010