Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Hertha" vārtsargam smags savainojums

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

"Hertha" vārtsargam smags savainojums
Ja pērn Fīdleram deguna savainojums spēlēt
netraucēja, tad tagad nāksies bez futbola
iztikt ilgāku laiku

Foto: AP

Vācijas Bundeslīgas futbola kluba Berlīnes "Hertha" vārtsargs Kristiāns Fīdlers pārbaudes mačā pret "Newcastle United" guva krustenisko saišu plīsumu, kā rezultātā bez futbola vācietim būs jāiztiek vismaz pusgads.

Lai arī pārbaudes spēlē pret Anglijas premjerlīgas klubu "Newcastle United" berlīnieši izcīnīja uzvaru ar 1:0, "Hertha" galvenajam trenerim Luciēnam Favrem šobrīd ir visai daudz problēmu ar komandas sastāvu. UEFA kausa spēlē pret "Nistru Otaci" kājas savainojumu guva Pals Dardei, savukārt nupat notikušajā pārbaudes mačā pret angļiem kāju savainoja arī vārtsargs Kristiāns Fīdlers. Ja ungāra Dardei savainojums tik nopietns nav bijis (trīs nedēļu laikā būs atpakaļ laukumā), tad vācietim Fīderlam gan.

Tikai pēc desmit nospēlētām minūtēm Fīdlers neveiksmīgi piezemējās pēc izgājiena stūra sitiena laikā un pameta laukumu. Vakars viņam beidzās Maljorkas slimnīcā. Konstatēts krustenisko saišu plīsums, kā rezultātā bez futbola būs jāiztiek vismaz pusgadu.

Šodien 50 minūšu ilgušā operācija pie doktora Šenka, kurš nesen veica ķirurģisku iejaukšanos arī "Bayern" aizsargam Lusio, noslēgusies veiksmīgi, tomēr tas ir mazs mierinājums "Hertha" līdzjutējiem un kluba vadībai. Gaidāms, ka tagad par pamatvārtsargu kļūs čehs Jaroslavs Drobnijs. Sagatavošanās posmā jaunajai sezonai treneris Favre neatstāja ne mazāko šaubu, ka tieši Fīdleram ir uzticēta pamatvārtsarga vieta.

33 gadus vecais Fīdlers 2009. gada vasarā jau ir nolēmis beigt sava profesionālā futbolista karjeru, kļūstot par "Hertha" vārtsargu treneri. Interesanti, ka Fīdlera istabiņas biedrs Maljorkā bija jau pieminētais ungārs Dardei, kurš arī pametis komandas nometni. Kā smejas vācieši šajā berlīniešiem nelaimīgajā brīdī - viena istabiņa "Hertha" klubā nu ir brīva...

Izmantotie resursi:
kicker.de
bundesliga.de

  +5 [+] [-]

, 2008-08-03 00:16, pirms 16 gadiem
Kur tieši ir tās krusteniskās saites? (ja neskaita to, ka kājā)

  +6 [+] [-]

, 2008-08-03 00:19, pirms 16 gadiem
Ceļgala locītavā.

  +1 [+] [-]

, 2008-08-03 10:01, pirms 16 gadiem
NEkas - Drobnijs nepievils.

  +1 [+] [-]

, 2008-08-03 11:37, pirms 16 gadiem
Ļoti žēl. Būs grūti, taču zinu, ka Herta cīnīsies arī bez Fīdlera, ar Drobniju vārtos un arī bez Dardei...

Ātru veseļošanos Dardei un veiksmīgu un ātru veseļošanos arī vārtsargam, cik nu ātra tā var būt...

  +1 [+] [-]

, 2008-08-03 15:39, pirms 16 gadiem
smagi tik tiesam!!!