Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''Real'' no ''Celta Vigo'' iegādājas Spānijas U-19 izlases uzbrucēju

''Real'' no ''Celta Vigo'' iegādājas Spānijas U-19 izlases uzbrucēju
Hoselū
Foto: halacelta.com

Spānijas klubs ''Real Madrid'' iegādājies Spānijas U-19 izlases un Spānijas otrās līgas kluba ''Celta Vigo'' uzbrucēju Hosē Luisu Mato, taču fubolists uzreiz tiks izīrēts ''Celta'', vēsta ''Real Madrid'' kluba oficiālā mājaslapa.

19 gadus vecais uzbrucējs, kurš tiek saukts par Hoselū, līdz šim pārstāvējis Spānijas otrās pēc spēka līgas ''Liga Adelante'' kluba ''Celta Vigo'' jauniešu komandu, bet vēlāk spēlējis arī ''Celta'' rezerves un lielajā komandā.
''''Real Madrid'' un ''Celta Vigo'' vienojušies par Hoselū'' pāreju uz Madrides klubu, taču spēlētājs paliks ''Celta Vigo'' komandas rindās uz vienas sezonas īri,'' teikts kluba oficiālajā mājaslapā. Pēc sezonas beigām Hoselū pievienosies/atgriezīsies ''Real''.
Tiek lēsts, ka nopietnu interesi par jauno spāņu futbolistu, kurš pārstāv arī Spānijas U-19 nacionālo izlasi, joprojām izrāda vairāki Eiropas vadošie klubi.

Atgādināsim, ka šajā vasarā Madrides klubam pievienojušies tādi spēlētāji kā Krištianu Ronaldu, Kakā, Karims Benzemā, Šabi Alonso, Alvaro Arbeloa un Rauls Albiols. Savukārt komandu atstājuši Arjens Robens (''Bayern''), Veslijs Snaiders (''Inter''), Klāss Jans Huntelārs (''AC Milan''), Havjers Saviola (''Benfica''), Fabio Kanavaro (''Juventus''), Dani Pareho (''Getafe''), Hordi Kodina (''Getafe'') Havi Garsija (''Benfica''), Negredo (''Sevilla'') un Vācijas U-20 izlases aizsargs Kristofers Skorks ("1. FC Köln").

Izmantotie resursi:
fifa.com
realmadrid.com

     [+] [-]

, 2009-08-31 21:47, pirms 15 gadiem
Jā.. Real arī šķīrušies kaudzes ar labiem spēlētājiem

     [+] [-]

, 2009-09-01 17:51, pirms 15 gadiem
CiCinSH rakstīja: Jā.. Real arī šķīrušies kaudzes ar labiem spēlētājiem
Tāds plāns, būvē jaunu komandu