Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Metcelders: "Nedomāju, ka "Real" vēlas ar mani pagarināt līgumu"

Metcelders: "Nedomāju, ka "Real" vēlas ar mani pagarināt līgumu"
Kristofs Metcelders
Foto: Digitale/Scanpix

Vācu aizsargs Kristofs Metcelders, kurš pārstāv spāņu klubu Madrides "Real", atzinis, ka pilnībā paredz to, ka kluba vadība ar viņu nepagarinās līgumu, kurš beigsies nākamajā vasarā, un komanda viņam būs jāatstāj.

29 gadus vecais aizsargs Madridē ieradās 2007. gadā, kad par brīvu velti pārnāca no Vācijas Bundeslīgas kluba Dortmundes "Borussia", kurā futbolists spēlēja kopš 2000. gada, kļūstot ne tikai par vienu no vācu kluba, bet gan arī par Vācijas izlases aizsardzības balstiem. Taču šo nepilnu triju sezonu laikā Metcelders karaliskajā klubā tā arī nav iemantojis treneru uzticību.

Pašreizējais līgums ar "Real" Metcelderam ir spēkā līdz šīs sezonas beigām, un pats futbolists jau izteicies, ka pilnībā paredz to, ka kluba vadība līgumu ar viņu nepagarinās, kā rezultātā vasarā vācu aizsargam nāksies meklēt sev jaunu darba vietu. Zināms arī tas, ka madridiešiem līdz sezonas beigām savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt viens no aizsardzības balstiem portugālis Pepe. Lai arī Metcelders varētu ieņemt viņa vietu, tomēr zināms, ka tas nenotiks, jo klubs pašreiz aktīvi meklē komandai jaunu aizsargu.

"Visi spēlētāji parasti cer, ka gan jau viss būs labi, taču jābūt arī reāliem. Domāju, ka klubs nepagarinās līgumu ar mani. Šie 2,5 gadi man bijuši ļoti sarežģīti, taču es nevēlos par to runāt. Lēmumus pieņem komandas treneris un man, kā spēlētājam, tie ir jāpieņem," sacīja Metcelders.

Tāpat futbolists izteicies, ka janvārī noteikti nepametīs komandu un paliks līdz līguma termiņa beigām. "Esmu profesionālis un tieši tāpēc es strādāšu šeit līdz līguma termiņa beigām. Tad arī redzēsim, vai tikšu pie spēlēšanas vai nē. Nedomāju, ka janvārī būtu īstais brīdis pamest "Real". Pie tam, Vācijā klubi nemaksās par pāreju, ja spēlētājam līdz līguma beigām palikuši tikai seši mēneši, un tad viņš būs brīvais aģents. Esmu spēlētājs, kurš savu līgumu vienmēr atstrādā līdz beigām," piebilda Metcelders, netieši norādot, ka, iespējams, viņš varētu atgriezties Vācijā.

Izmantotie resursi:
espnstar.com
soccerway.com

  -1 [+] [-]

, 2009-12-30 00:58, pirms 14 gadiem
Vaacija..un tikai vieniigi vaacija ...un kur gan citur..? ..heh..es buusu vienkarsi sokaa ja vins neatgrieziisies Dortmundes Borussiaa ...

     [+] [-]

, 2009-12-30 03:40, pirms 14 gadiem
arī ceru, ka viņš uz Borusiju aizies. Real viņu nenovērtē, bet Borusijā viņam ir īstā vieta. turklāt Borusija šogad spēlē vienkārši lieliski.

     [+] [-]

, 2009-12-30 09:24, pirms 14 gadiem
Tad, kad viņš aizgāja uz Spāniju, tas jau tā mazliet dīvaini likās. Madridei jau tajā laikā bija daudz labu aizsargu. Ļoti ceru, ka viņš atgriezīsies Vācijā un vēl pretendēs uz vietu izlasē. Manuprāt, ja grib, spēlēt PK, tad pareizāk jau būtu pāriet uz kādu citu klubu ziemā. Lai būtu vēl laiks sevi parādīt. Anyway, lai veicas.

     [+] [-]

, 2009-12-30 10:31, pirms 14 gadiem
Ui ka dzirdeju ka vinjs speles real,nodomaju kapec???!!!vacija tevi sagaidis ar atpelestam rokam