Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Kristians Vjēri: "Kad Mesi beigs spēlēt futbolu, es televizoru vairs neskatīšos"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Kristians Vjēri: "Kad Mesi beigs spēlēt futbolu, es televizoru vairs neskatīšos"
Kristians Vjerī Foto: PA Images/Scanpix

Bijušais Itālijas futbolists Kristians Vjerī izteicies, ka Lionels Mesi ir futbola Harijs Poters. Tāpat Vjēri, kurš Milānas "Inter" sastāvā laika posmā no 1999. gada līdz 2005. gadam 143 mačos guvis 103 vārtus, atzina, ka brīdī, kad Mesi pārtrauks spēlēt futbolu, vairs nestrādās televīzijā.

Neskatoties uz to, ka Vjēri cer, ka Mesi vēl ilgi spēlēs futbolu, viņš atklāja, ko darīs tad, kad argentīnietis kārs savus futbola zābakus uz nagliņas: "Mesi ir burvis, viņš ir futbola Harijs Poters. Kad viņš beigs spēlēt futbolu, es pārtraukšu strādāt televīzijā un skatīšos tikai "Netflix". Kad viņš nespēlēs, tad televīzijā vairs nebūs nekā cita, ko skatīties."

""Barcelona" bija lieliska, viņi spēlē pret "Juventus" varēja iesist sešus vai septiņus vārtus. Viņi patiešām aizvadīja lielisku maču un nesaprotu, kā viņi varēja zaudēt "Real"," Vjēri komentēja Čempionu līgas spēli, kurā Mesi pārstāvētā "Barcelona" ar rezultātu 2:0 pārspēja Turīnas "Juventus". Zīmīgi, ka Itālijas 1996./97. gada sezonā, pārstāvot tieši "Juventus", kļuva par A sērijas čempionu.

"Juventus" mačā pret "Barcelona" ne reizi nespēja raidīt sitienu vārtu rāmī. Kopš 2003./2004. gada sezonas "Juventus" nebija piedzīvojusi šādu situāciju. Jāpiemin, ka Itālijas kluba labā trīs vārtus šajā mačā spēja gūt Alvaro Morata, bet visi netika ieskaitīti, jo tika fiksēts aizmugures stāvoklis.

Mesi visu savu profesionāļa karjeru aizvada Katalonijas klubā "Barcelona". Kopumā viņš ir aizvadījis 738 spēles, kuru laikā ticis pie 637 vārtu guvumiem un 282 rezultatīvām piespēlēm. Argentīnietis sešas reizes ieguvis "Ballon d'Or", 10 reizes triumfējis Spānijas "La Liga", četras reizes Čempionu līgā", kā arī ieguvis daudz un dažādus citus titulus.

Izmantotie resursi:
https://www.marca.com/en/football/b...