Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Pikē liek Neimāram izvēlēties starp tituliem un naudu, Alvess aicina būt drosmīgam

Agris Suveizda

Pikē liek Neimāram izvēlēties starp tituliem un naudu, Alvess aicina būt drosmīgam
Žerārs Pikē un Neimārs
Foto: AFP/Scanpix

"Barcelona" šonakt noslēdza ASV tūri, Maiami ar 3:2 uzvarot savu niknāko ienaidnieci Madrides "Real". Franču un virkne citu ārzemju mediju ir pārliecināti, ka tā bija Neimāra pēdējā spēle Katalonijas granda kreklā un ka viņš jau tuvākajās dienās varētu oficiāli pievienoties PSG.

Vēl pirms aizvadītā "El Clasico" brazīlieša situāciju komentēja viens no "Barcelona" līderiem Žerārs Pikē: "Mēs ar Neimāru esam ļoti tuvi, un vēlos, lai viņš paliek. Zinu, kāda ir situācija. Viņš pašlaik nezina, ko darīt, un cenšamies viņam palīdzēt pieņemt pareizo lēmumu."

"Viss ir atkarīgs no tā, ko viņš vēlas. Viņš varētu spēlēt jebkurā klubā pasaulē. Viņš varētu būt Parīzē, Barselonā, "Chelsea" vai Mančestras "City". Viņu vēlas visi klubi, tāpēc visu izšķir prioritātes. Ko tu vēlies? Vai tu gribi vairāk naudas? Vai izcīnīt vairāk titulu?" vaicāja Pikē. "Tā notiek gan futbolā, gan pēdējā laikā arī NBA. Dzīvē nākas pieņemt lēmumus, un visu izšķir tavas prioritātes."

Savukārt Dani Alvess, ar vārtiem un rezultatīvu piespēli lieliski debitējis PSG, pēc iegūtā Francijas superkausa aicināja Neimāru pieņemt drosmīgu lēmumu: "Runāju ar viņu katru dienu, taču ne vienmēr par futbolu. Cenšos viņu nomierināt, jo, ja šādos brīžos klausīsies visu cilvēku padomos, var sajukt prātā. Ir jābūt savtīgam, jo klubi par tevi vairs nedomās, kolīdz vairs nedosi rezultātu. Es tam esmu lielisks piemērs. Pateicu Neimāram vienu lietu – ir jābūt drosmīgam, jo šī pasaule pieder drosmīgajiem. Jābūt drosmei pieņemt lēmumus, un es esmu drosmīgākais, jo izlēmu pamest gan "Barcelona", gan "Juventus".

Viņam tagad ir jāpieņem lēmums, lai turpinātu progresēt. Es tikai vēlos, lai mans draugs būtu laimīgs. Lai kur tas arī nenotiktu. Lai gan tas, protams, būtu labāk, ja tas notiktu šeit [Parīzē]. Ceru, ka Neimārs pievienosies mums, taču man ar viņa lēmumu nav nekāda sakara. Tas viņam ir svarīgs lēmums, un vīriem ir jāpieņem šāda veida lēmumi. Viņš ir viens no maniem labākajiem draugiem, un es vienmēr vēlos, lai mani draugi būtu man blakus, bet es nevaru ietekmēt viņa lēmumu."

"Barcelona" galvenais treneris Ernesto Valverde pēc uzvaras pār "Real" bija diplomātisks: "Neimārs ir šeit, viņš ir pie mums, un domāju, ka viņš mums šajā sezonā palīdzēs. Negribu spekulēt. Pašlaik Neimāru redzu turpat, kur viņš bija dažas dienas iepriekš."

Izmantotie resursi:
https://www.fourfourtwo.com/news/va...
https://www.fourfourtwo.com/news/da...
Pique says Neymar 'doesn't know what to do'...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 1417 586 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2017-07-30 12:23, pirms 7 gadiem
belo31 rakstīja: Neimāram titulu pietiekami, lai vairs nevarētu sēdēt zem tupeles Mesi un saņemt mazāku algu par tādu pašu darba apjomu.

Barselonas žēlabas ir nožēlojamas.
Kads sakars zem Messi? Ja esi labakais tad to ari pieradisi laukuma, otkart Messi jau vecs paliek, ja jau gribu but labakais tad to var pieradit ar Barcelona, treskart sitas viss ir kautkads marketings triks, nekur Neymars nejies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-07-30 12:40, pirms 7 gadiem
Ja varam teikt, ka Barca, Real ir labākie klubi pasaulē, tad būtu diezan stulbi iet prom no labākā, ja ej naudas dēļ, tad uzreiz uz Kataru vai Ķīnu. Ar PSG teorētiski var arī ČL pacelt, bet vai tas reāli notiks - šaubos. Te drīzāk Alves un viņa sencis skalo smadzenes viņam, varbūt vēl kāds.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-30 12:44, pirms 7 gadiem
sabikas rakstīja: Ja varam teikt, ka Barca, Real ir labākie klubi pasaulē, tad būtu diezan stulbi iet prom no labākā, ja ej naudas dēļ, tad uzreiz uz Kataru vai Ķīnu. Ar PSG teorētiski var arī ČL pacelt, bet vai tas reāli notiks - šaubos. Te drīzāk Alves un viņa sencis skalo smadzenes viņam, varbūt vēl kāds.
Tada sajuta ka visi kam nav slimkums skalo vinam smadzenes!

  +8 [+] [-]

, 2017-07-30 12:45, pirms 7 gadiem
sabikas rakstīja: Ja varam teikt, ka Barca, Real ir labākie klubi pasaulē, tad būtu diezan stulbi iet prom no labākā, ja ej naudas dēļ, tad uzreiz uz Kataru vai Ķīnu. Ar PSG teorētiski var arī ČL pacelt, bet vai tas reāli notiks - šaubos. Te drīzāk Alves un viņa sencis skalo smadzenes viņam, varbūt vēl kāds.
Atbildi godīgi pats - tu atteiktos no 15 miljoniem gadaa tikai tamdeelj lai PSG vietaa speeleetu BARCA ?! Jaa, tieshi taada ir starpiiba - vinjah nakamos 3 gadus BARCA dabuus 15, bet PSG dod 5 gadus un katru gadu 30 ljimonus ! Muldeet jau ir viegli bet reaali kad pashi noliksim sevi stuaacijaa vai mees paliktu labaa darbaa kur mums maksaa 1000 EUR vai parietu uz citu firmu, kur jau daudz draugu un pazinju priekshaa un kur musm maksaatu 2000EUR meenesii ???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-07-30 12:47, pirms 7 gadiem
Modritis rakstīja: Tada sajuta ka visi kam nav slimkums skalo vinam smadzenes!
Liels pikjis un divu Eiropas smagsvaru naakotne izshkjiras tagad ljoti iespeejams - tamdeelj iesaitiiti tiek visi feisi un viss iespeejamais kam ir kaads sakars ar Neimaaru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-07-30 12:50, pirms 7 gadiem
HMB-PIKAPS.ATGRIEZHAS!!! rakstīja: Tas buutu loti savtigi skriet uz citu klubu peec lielas naudas un bojaat izcilu mehaanismu, kaads ir Barsai!!! jaa neizmantoja potenciaalu lidz galam pedejas 2 sezonas, BET viss tik prieksha. skrienot uz Shitiju vai PSG izredzes uz CL titulu ir praktiski 0
Jaa, FAIR PLAY mehanisms tomeer sarga no araabu vajpratigajiem miljardieriem !
Ja iehavos Neimaaru PSG, tad jaaprdod citi speeletaji ka MIN par 111 ljimoniem prom, jo ja neizdariis tad FIFA var ne tikai izpi$st ar soda pikji PSG (kas naudas maisiem nebuutu tas beediigaakis) bet lasiiju ka ir reaali ka PSG var tikt izmesti no Eirokausiem un liigaam visaam un atstaati sutinaaties Frnacijaa savaa sulaa

  +3 [+] [-]

, 2017-07-30 12:51, pirms 7 gadiem
Da ko jūs te čakarējaties, tāpat lēmums, kas sekos no Neimāra,viņu jūs mainīt nevarat. Aizies uz PSG, būs viennozīmīgs līderis, paliks Katelonijā, būs līderis, bet zem Argentīnieša, Neys grib būt klubā 1 vietà, ko gatavi viņam dot PSG. Lai Neimārs pieņem pats. Nav jau brīnums, ka Neimārs ja spēlēs PSG, pēc kāda pusgada būs kapteinis..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-07-30 12:53, pirms 7 gadiem
Nu ja jau titulus, tad jaiet uz PSG. Tur ir daudz vieglak uzvaret. Barsai var sanakt nedabut nevienu titulu pa sezonu, kamer PSG katru sezonu vismaz vienu titulu iegust. Un tikai ta ČL ir tas, kur Barsa ir lielaka favorite uz titulu neka PSG.

     [+] [-]

, 2017-07-30 13:01, pirms 7 gadiem
..naudu viņš varēs pelnīt pēc gadiem, kad viņu paņems uz Ķīnu, tagad ir jāspēlē tur, kur tā no tiesas ir sācis savu kāpienu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-07-30 13:03, pirms 7 gadiem
Kam šitais interesē, pa dzelteno presi ņemas vairāk kā rietumu glancētās cacas.
Pāries uz PSG vai nepāries, teksti cik labi Barsā utt.

  +2 [+] [-]

, 2017-07-30 13:05, pirms 7 gadiem
kecbaja rakstīja: Nu ja jau titulus, tad jaiet uz PSG. Tur ir daudz vieglak uzvaret. Barsai var sanakt nedabut nevienu titulu pa sezonu, kamer PSG katru sezonu vismaz vienu titulu iegust. Un tikai ta ČL ir tas, kur Barsa ir lielaka favorite uz titulu neka PSG.
Vinsh grib Zelta bumbu,bet spelejot ar Messi,vinsh to nekad nedabus,spelejot PSG vinam ir lielakas izredzes to dabut!
Kad Messi aizies,Neymaram bus apmeram 27-29 gadi un nezinu vai vinsh tad to spes dabut,jo ir dudz jaunu talantigu futbolistu kuri bus labakajos gados!

  -1 [+] [-]

, 2017-07-30 13:13, pirms 7 gadiem
Apnicis jau ir tas gailis - lai tak iet kur grib - kāda man gar to daļa. Pieriebies jau katru dienu lasīt Neimars to un Neimars šito, Neimars uz poda. Da man vienalga. Neesmu ne Barcas, ne PSG komandu fans. Vienīgi - Barca ir un būs vārds pasaules futbolā ar vai bez Neimara. A kas ir PSG - da nekas. Tas klubs ir nozīmīgs tikai Francijas kontekstā un tikai. Dziļi nesimpatizē kaut kādu prātā sajukušu arābu klubelis kas par vienu futbolistu ir gatavs maksāt 300 (plus nodokļi) - tas nav un nebūs normāli. Un it kā Neimars sen jau esot izvēlējies un Barcelonā nepaliks un Spānijā kopā ar komandu nemaz neatgriezīsies - bet tās jau atkal ir tikai baumas un kārtējā teorija - ko visi pasaules mediji te drukā un drukā - katrs gvelžot kaut ko savu. Apnicis jau - lai tad pats Neimars beidzot arī pasaka ko viņš darīs vai nedarīs, vai viņš pats jau arī nav noguris no visa šitā nenormālā haja?

  +2 [+] [-]

, 2017-07-30 13:24, pirms 7 gadiem
apnicis shis seriaals, vareeja jau aatraak aizvaakties vakar ar pigorus uz laukuma taisiija, taads nabadzinsh, taisni zheel.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-07-30 13:40, pirms 7 gadiem
Un pēc visas šitās operas kā cilvēku es Neimaru nekad necienīšu un man vienalga cik tur viņš ir talantīgs vai nav. Un ja runā par nākotnes pasaules labāko futbolistu man liekas tas būs Mbape bet ne jau šitas brazīļu gailēns kas kaujas treniņos un uz laukuma, uz laukuma var arī simulēt dziļas sāpes, kam PSG nauda ir dziļi pa galvu iedevusi un kas jau atļaujas noteikt komandu sastāvus kurās viņš paliks vai nepaliks, tā viņa uzpūtība un iedomība lien pa visiem galiem tagad ārā. Messi tāds nekad nav bijis un lai kāds ir Ronaldo viņš šitādus seriālus pasaules medijos arī netaisa bet tikai godīgi dara savu darbu un sit iekšā vārtus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-07-30 13:54, pirms 7 gadiem
HMB-UNIVERSAALIS!!!!!!!! rakstīja: Tevi te arii neviens nekad nav cieniijis un necieniis!
Tu nenormālais SC pļūtītājs, prātā sajukušais stulbenis - noprāgsti un nomirsti - pie tam novēlu tev drausmīgi mokošu un sāpīgu nāvi, Tā tik vēl trūka lai tādi mēsli kā tu mani cienītu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-07-30 13:57, pirms 7 gadiem
HMB-UNIVERSAALIS!!!!!!!! rakstīja: Es neesmu visi, bet neciena tevi te VISI!
Man tādu kā jūs cieņa zini kur ir vajadzīga??? Manā d*rsā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-07-30 14:01, pirms 7 gadiem
HMB-UNIVERSAALIS!!!!!!!! rakstīja: tavaa d*rsaa buus tikai rufusa zicele! Un arii tikai peec tam kad buus kaartigi izpakaljojis arhiivu!
Ceru ka kādreiz tevi kāds nositīs - tas ir viss ko es tev vēl varu pateikt. Un tu jau drukā no diviem profiliem vienlaicīgi? Prātā sajukušais kretīn?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 1417 586 komentāri