Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Madrides "Real" plānos - žiglā "Bayern" aizsarga Deivīsa iegāde

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Madrides "Real" plānos - žiglā "Bayern" aizsarga Deivīsa iegāde
Alfonso Deivīss. Foto: imago images/Sven Simon/Scanpix

Spānijas čempione futbolā Madrides "Real" plāno pirms 2024./25. gada sezonas iegādāties reaktīvo kreisās malas aizsargu Alfonso Deivīsu. Kanādietis pārstāv Minhenes "Bayern".

Medijs AS vēstī, ka Madrides "Real" plāno izmantot jau redzētu transfēru politiku – iegādāties Alfonso Deivīsu brīdī, kad viņa pašreizējā līgumā būs palikuši 12 mēneši. Pašlaik kreisās malas aizsarga iegāde izmaksātu vismaz 100 miljonus eiro, taču nogaidīšana liktu summai sarukt. Šādi savulaik tieši no Minhenes "Bayern" tika iegādāts Toni Kross.

22 gadus vecais Deivīss ilgāku laiku atradies "Real" radara redzeslokā, un viņa sniegums Pasaules kausā apstiprinājis Madrides kluba cerības. Lai gan Kanādas lielākā zvaigzne atklāšanas spēlē pret Beļģiju nerealizēja pendeli, turpinājumā viņš guva vārtus pret Horvātiju. Tiesa, kanādieši mājās devās bez punktiem.

"Real" jau panākusi vienošanos par brazīliešu talanta Endrika ierašanos Madridē 2024. gadā, un pēc pusotra gada plānots uz Madridi atvest arī norvēģu uzbrucēju Ērlingu Holannu.

Deivīss pievienojās "Bayern" 2019. gadā. Minhenē viņš aizvadījis 134 spēles, gūstot sešus vārtus un atdodot 21 rezultatīvu piespēli. Kanādietis kļuvis par četrkārtēju Bundeslīgas čempionu, divreiz izcīnījis Vācijas kausu, bet 2020. gadā triumfēja arī Čempionu līgā.

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/soccer/real-madri...

  -1 [+] [-]

, 2022-12-30 00:31, pirms gada
..domāju, ka jāiet ir, ja grib ko sasniegt. tupēt vienā bavāru klubā, kur visus kausus bez piepūles pienes uz paplātes, diez vai ir baigi motivējoši

     [+] [-]

, 2022-12-30 11:09, pirms gada
agrizzz rakstīja: ..domāju, ka jāiet ir, ja grib ko sasniegt. tupēt vienā bavāru klubā, kur visus kausus bez piepūles pienes uz paplātes, diez vai ir baigi motivējoši
Tu domāji alus kausus??

  -2 [+] [-]

, 2022-12-30 16:31, pirms gada
Kādus kausu tev uz paplātes pienes?
Kas tu pilnīgs am.. esi?

Tu pats sevi pazemo ar heitismu pret Bayern un saviem trulajiem un jēlajiem komentiem, atceros kāds ap.. tev bija kad Francija pasēja PK fināla, gan jau bimāji spilvenā mazais bērns..

  +1 [+] [-]

, 2022-12-30 18:00, pirms gada
Bayern-Lielākais sūds no top 5 līgu lielajiem klubiem

     [+] [-]

, 2022-12-31 19:31, pirms gada
zaxx rakstīja: Kādus kausu tev uz paplātes pienes?
Kas tu pilnīgs am.. esi?

Tu pats sevi pazemo ar heitismu pret Bayern un saviem trulajiem un jēlajiem komentiem, atceros kāds ap.. tev bija kad Francija pasēja PK fināla, gan jau bimāji spilvenā mazais bērns..
..jefiņ, nejūtos pazemots, sakot to, kas ir, kāds ir Bayern. un ja reiz tik gudrs esi, varbūt arī izasīji, ka tādu finālu paredzēju jau pirms sākās čempis un tā kā abas komandas man tīk, man derēja abu uzvara.. viena - lai Francija dabū otro pēc kārtas, otra - lai Mesī dabū to, ko bija pelnījis jau 2014. gadā. tas, ka beigās Francija bija krietni tuvāk uzvarai, tas skaidrs jebkuram. bet futbolā tā notiek, jo arī Bayern reizēm pakāš

     [+] [-]

, 2022-12-31 19:31, pirms gada
hulis-mikstais rakstīja: Bayern-Lielākais sūds no top 5 līgu lielajiem klubiem
..jap, ir gan.

     [+] [-]

, 2023-01-19 18:05, pirms gada
agrizzz rakstīja: ..jap, ir gan.
Grands visos laikos.