Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Par sezonas labāko ''La Liga'' spēlētāju atzīst Belingemu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Par sezonas labāko ''La Liga'' spēlētāju atzīst Belingemu
Džūds Belingems. Foto: AFP/Scanpix

Balsojumā par ''La Liga'' 2023./2024. gada sezonas labāko futbolistu atzīts Madrides ''Real'' spēlētājs Džūds Belingems, kurš titula iegūšanu sekmēja ar 19 vārtiem.

Balsojumā par ''La Liga'' sezonas labāko spēlētāju atzīts Madrides ''Real'' futbolists Džūds Belingems. Fanu, ''La Liga'' klubu kapteiņu un ekspertu balsojumā viņš pārspēja komandas biedru Vinisiusu Žunioru, Madrides ''Atletico'' spēlētāju Antuānu Grīzmanu, ''Girona'' spēlētāju Artjomu Dovbiku un ''Barcelona'' uzbrucēju Robertu Levandovski.

28 ''La Liga'' spēlēs Belingems, kurš uz ''Real'' pārcēlās no Dortmundes ''Borussia'' pirms šīs sezonas, guva 19 vārtus. Visu turnīru ieskaitē viņam 23 vārti un 12 rezultatīvās piespēles. ''Veltu šo balvu saviem komandas biedriem, treneriem un labākajiem faniem pasaulē. Esmu pateicīgs, ka varu vilkt šo kreklu,'' pēc balvas saņemšanas teica Belingems.

Šī ir otrā sezona pēc kārtas, kurā Belingems iegūst kādu individuālo atzinību. Pagājušajā sezonā viņš tika atzīts par Bundeslīgas labāko futbolistu. Kopā ar Madrides ''Real'' viņš jau ir kļuvis par ''La Liga'' čempionu, bet sestdien viņš ar to pret savu bijušo komandu cīnīsies par UEFA Čempionu līgas titulu.

Izmantotie resursi:
https://x.com/LaLigaEN