Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Pēc vienošanās ar Mesi "Barcelona" nāksies par 200 miljoniem samazināt algu sarakstu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Pēc vienošanās ar Mesi "Barcelona" nāksies par 200 miljoniem samazināt algu sarakstu
Lionels Mesi. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Spānijas "La Liga" čempionāta grandam "Barcelona" pēc vienošanās par jaunu līgumu ar superzvaigzni Lionelu Mesi nāksies savilkt jostas un samazināt algu budžetu par 200 miljoniem eiro, ziņo Spānijas mediji "Marca" un "RAC1".

Šobrīd "Barcelona" tērē 110% no saviem ieņēmumiem, klubam strādājot pie futbolistu pārdošanas. Saskaņā ar finanšu "fair-play" noteikumiem, tēriņu summa nedrīkst pārsniegt 70% no kopējiem ienākumiem, lai klubs nesaņemtu sodu.

Par Mesi sarunām ar "Barcelona" šobrīd izskan pretrunīgas runas - no vienas puses tiek lēsts, ka pagājušajā sezonā Spānijas meistarsacīkšu 35 mačos 30 vārtus iesitušais argentīnietis ir panācis mutisku vienošanos ar Katalonijas superklubu, bet no otras puses, nav pilnīgi skaidru ziņu, ka abas puses ir vienojušās.

"Barcelona" aizvadīja neizteiksmīgu pagājušo sezonu, Spānijas čempionātā izcīnot bronzas medaļas, UEFA Čempionu līgā izstājoties astotdaļfinālā, kā arī izcīnīja Spānijas Karaļa kausa trofeju.

Izmantotie avoti:
https://www.marca.com/futbol/barcel...