Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Almeria" atradusi jaunu treneri

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Almeria" atradusi jaunu treneri
Huans Manuels Lillo
Foto: www.lavozdesalamanca.com

Spānijas La Liga klubs ''Almeria'' atradis jaunu galveno treneri. Par to kļuvis Huans Manuels Lillo, ar kuru līgums noslēgts līdz šīs sezonas beigām.

Pirms trīs dienām no ''Almeria'' galvenā trenera amata tika atlaists meksikānis Ugo Sančess. Atlaišanas iemesls tradicionālais - nepamierinošie rezultāti. ''Almeria'' pēc 15 spēļu kārtām Spānijas čempionātā ar 13 punktiem ieņem tikai 17. vietu, par vienu punktu atrodoties virs izkrišanas zonas.

Šodien ''Almeria'' paziņoja, ka atrasts Sančesa aizvietotājs. Par to kļuvis 44 gadus vecais Huans Manuels Lillo, kurš līdz šim trenējis pārsvarā Spānijas zemāko līgu klubus, bet viņa pēdējā darba vieta bija ''Real Sociedad''. Ar Lillo noslēgts līgums līdz šīs sezonas beigām. 28. decembrī ''Almeria'' aizvadīs pirmo treniņu viņa vadībā, bet debija pie ''Almeria'' stūres Lillo būs 3. janvārī pret ''Xerez''.

Izmantotie resursi:
espn.go.com