Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Benitess atrod jaunu darbu Spānijā, Nevešu pārdod Saūda Arābijas klubam

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Benitess atrod jaunu darbu Spānijā, Nevešu pārdod Saūda Arābijas klubam
Rafaels Benitess. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Vulverhemptonas ''Wanderers'' oficiāli paziņojis, ka transfērā uz Saūda Arābijas ''Al Hilal'' pārdots līdzšinējais tās kapteinis Rubens Nevešs. Savukārt par ''La Liga'' vienības ''Celta Vigo'' jauno galveno treneri iecelts Rafaels Benitess.

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Wanderers'' oficiāli paziņojis, ka tas par kluba rekorda transfēra summu Saūda Arābijas ''Al Hilal'' pārdevis kapteini Rubenu Nevešu. Tiek pausts, ka vienība par vienu no pēdējo gadu līderiem iekasēja 47 miljonus sterliņu mārciņu.

Nevešs piebiedrojies Karimam Benzemā un Ngolo Kantē, kas šajā vasarā pārceļas uz ambiciozo un naudīgo Saūda Arābiju. 2022./2023. gada sezonas laikā uz šīs valsts čempionātu pārcēlās cits portugālis Krištianu Ronaldu. Nevešs uz šobrīd Premjerlīgas klubu devās 2017. gadā no ''Porto'', tā rindās laukumā devās 253 spēlēs, iesitot 30 vārtus.

2022./2023. gada sezonā ''Al Hilal'' Saūda Arābijas čempionātā ieņēma trešo vietu ar 59 punktiem 30 spēlēs. Par čempioni kļuva ''Al Ittihad'', kuru vasarā pastiprinājuši Benzemā un Kantē, bet otro vietu ieguva Ronaldu pārstāvētā ''Al Nassr''.

Savukārt par jauno ''La Liga'' komandas ''Celta Vigo'' treneri kļuvis pieredzējušais spānis Rafaels Benitess, oficiāli ziņo klubs. Puses vienojušās par trīs gadu sadarbību. Benitesa pēdējā darbavieta bija Anglijas Premjerlīgas klubā Liverpūles ''Everton'', kas viņu atlaida pēc nesekmīgi sāktās 2021./2022. gada sezonas.

Pagājušajā sezonā klubu vadīja Karloss Karvalhals, kurš savu amatu pameta uzreiz pēc sezonas beigām. ''Celta Vigo'' čempionātu finišēja 13. vietā, taču tikai par trim punktiem apsteidza izkrišanas zonu. Tā nodrošināja palikšanu augstākajā sabiedrībā ar panākumu pēdējā kārtā pār ''Barcelona''.

Savas trenera karjeras laikā Benitess strādājis ar tādiem klubiem kā ''Liverpool'', ''Real'', ''Chelsea'', ''Inter'', ''Valencia'', ''Newcastle'', ''Valladolid'', ''Osasuna''. Kopā ar ''Liverpool'' viņš kļuva par UEFA Čempionu līgas uzvarētāju un FA kausa ieguvēju, bet ar ''Chelsea'' par Eiropas līgas čempionu.

Izmantotie resursi:
https://www.wolves.co.uk/news/mens-...
https://rccelta.es/club/actualidad/...

     [+] [-]

, 2023-06-24 17:50, pirms gada
Ļoti švaks treneris ir Benitess. Nesaprotu tos cilvēkus, kas viņu noalgo.

     [+] [-]

, 2023-06-24 19:02, pirms gada
visvaldis_niedra_662212 rakstīja: Ļoti švaks treneris ir Benitess. Nesaprotu tos cilvēkus, kas viņu noalgo.
Visas darba vietas ko viņš ir dabūjis ir del Liverpool laikiem

     [+] [-]

, 2023-06-24 22:03, pirms gada
laikam.. citu izskaidrojumu neredzu.