Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Sevilla" atlaiž treneri Himenesu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Sevilla" atlaiž treneri Himenesu
Manolo Himeness kļuvis par bezdarbnieku
Foto: AP/Scanpix

Viena no Spānijas futbola čempionāta vadošajām komandām ''Sevilla'' pēc kārtējās neveiksmīgās spēles parādījusi durvis līdzšinējam galvenajam trenerim Manolo Himenesam.

Himesa krēsls pamatīgi saļodzījās pēc tam, kad viņa vadībā ''Sevilla'', būdama favorīte, nespēja tikt galā ar Maskavas ''CSKA'' UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā, divu maču summā piekāpjoties ar 2:3. Vakar komanda izlaida no rokām uzvaru Spānijas čempionāta spēlē pret pastarīti ''Xerez'', vārtus ielaižot 92. minūtē. Spēle noslēdzās neizšķirti 1:1, un, kā vēlāk izrādījās, tā kļuvusi par pēdējo Manolo Himenesam.

Seviļas klubs pašreiz Spānijas čempionāta tabulā ieņem 5. vietu, par vienu punktu atpalieko no 4. vietas īpašnieces ''Mallorca'', bet vēl trīs punktus no ''Valencia''. ''Barcelona'' un Madrides ''Real'' ir atrāvušās pamatīgi, tāpēc maksimums, uz ko Seviļa šosezon var cerēt, ir 3. vieta. Spānijā pirmo četru vietu ieguvējas tiek pie spēlēšanas Čempionu līgā.

Kluba sporta direktors Ramons Rodrigess Himenesa atlaišanu nodēvējis kā sāpīgu, taču šāds solis bijis jāsper, lai sapurinātu komandu sezonas noslēgumam. Pagaidām komandas trenēšana uzticēta Himenesa asistentiem Načo Orijam un Ramonam Orejanam - līdz brīdim, kad tiks atrasts jauns galvenais treneris. Kandidātu sarakstā esot bijušais Spānijas izlases treneris Luiss Aragoness un dānis Mikaels Laudrups.

Nākamā spēle ''Sevilla'' paredzēta svētdien izbraukumā pret ''Villarreal''.

Izmantotie resursi:
ESPN

     [+] [-]

, 2010-03-24 10:25, pirms 14 gadiem
A bit harsh decision
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-03-24 13:17, pirms 14 gadiem
nez vai attaisnosies šis lēmums tik nopietnā situācijā turnīra tabulā. cerams, ka šis lēmums palielinās Maljorkas ceturtās vietas iegūšanas iespējas.

     [+] [-]

, 2010-03-24 14:01, pirms 14 gadiem
mister_negative(ecb) rakstīja: nu mums arī ir real Shumis ar google transleitoru