Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Fabiano: ''''Sevilla'' atstāšana – laika jautājums''

Fabiano: ''''Sevilla'' atstāšana – laika jautājums''
Luiss Fabiano
Foto: AP/Scanpix

Brazīlijas izlases un Spānijas futbola kluba ''Sevilla'' uzbrucējs Luiss Fabiano atklājis, ka jau tuvākajā nākotnē varētu mainīt savu darba vietu, jo uzskata, ka spēlētāja karjeras laikā ir pilnībā jāizmanto savas iespējas.

28 gadus vecais Brazīlijas izlases uzbrucējs, kurš ''Sevilla'' rindās spēlē kopš 2005. gada, pēdējo sezonu laikā ir viens no labākajiem uzbrucējiem Eiropā. Par viņa sniegumu un rādītājiem Brazīlijas izlases rindās arī nevar neko iebilst – valstsvienības rindās Fabiano līdz šim piedalījies 33 spēlēs, kuru laikā pārspējis pretinieku komandu vārtsargus 25 reizes. Futbolists atklājis, ka kādu dienu viņš vēlas uzspēlēt arī kādā Eiropas ''Top'' klubā, taču ar to noteikti nevajadzētu vilkt garumā, jo spēlētājs vairs nav 20 gadus vecs. Cik zināms, aizvadītajā vasarā nopietnu interesi par viņu izrādīja Itālijas klubs ''AC Milan'', kuram šīs sezonas sākums nav izdevies diez ko apmierinošs.

''Pagaidām esmu palicis Seviļā, taču esmu pārliecināts, ka būs jauni piedāvājumi. Līgums ar klubu man ir spēkā līdz sezonas beigām, kas nozīme to, ka tas tikai atvieglos manu pāreju uz citu klubu. Spēlētāja karjera nav mūžīga, tapēc uzskatu, ka katram futbolistam pilnībā ir jāizmanto visas savas iespējas. Negribētu melot, ka mani Seviļā nemīl un neciena, tomēr tas nenozīmē, ka pašreiz pārstāvu varenu klubu. Taču tajā pašā laikā nevaru noliegt, ka esmu laimīgs šajā komandā un izbaudu laiku, ko šeit pavadu. Esmu parādnieks šim klubam, jo tieši ''Sevilla'' man pavēra ceļu uz Brazīlijas izlasi,'' tā Fabiano.

Izmantotie resursi:
as.com

  +3 [+] [-]

, 2009-10-19 13:03, pirms 15 gadiem
Sevilla trio tiks izjaukts ... Kanoute, Fabiano, Renato
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-19 20:40, pirms 15 gadiem
Čiki briki - visi pliki rakstīja: Nav jau arī nekāds tīneižers, ja grib vēl kko, tad jādara fiksi.
Ar Pasaules čempiona titulu pietiks.