Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Ronaldu: "Šaubos, ka Rūnijs pārcelsies uz "Real""

Ronaldu: "Šaubos, ka Rūnijs pārcelsies uz "Real""
Krištianu Ronaldu un Veins Rūnijs "Manchester United" rindās
Foto: AP/Scanpix

Spānijas kluba Madrides "Real" pussargs Krištianu Ronaldu noraidoši komentējis iespējamo viņa bijušā komandas biedra Veina Rūnija pārcelšanos uz Madridi nākamajā sezonā.

Pēdējā laikā parādījušās runas, ka „Real” varētu iegādāties „Manchester United” uzbrucēju Veinu Rūniju. Tāpat tiek baumots, ka galvenā trenera krēslu Madridē pēc gaidāmā pasaules čempionāta Dienvidāfrikas republikā atkal varētu ieņemt Fabio Kapello, kurš pašlaik vada Anglijas futbola izlasi.

Krištianu Ronaldu, kurš pagājušajā vasarā pārgāja uz „Real”, atzina, ka pastāvīgi kontaktējas ar vairākiem „MU” spēlētājiem, ieskaitot Veinu Rūniju, kurš esot izteicies, ka ir ļoti laimīgs, spēlējot Anglijā. Viņš neko nav dzirdējis par bijušā komandas biedra vēlmi vasarā pamest Mančestru.

„Es pastāvīgi sazinos ar Rūniju, Ferdinandu un Vidiču,” iesāk portugāļu futbolists. „Man šķiet, ka Veins jūtas ļoti laimīgs „United” rindās, un, pat ja „Real” mēģinātu viņu nopirkt, šaubos, vai viņš gribētu pārcelties uz šejieni.”

Kas attiecas uz Fabio Kapello, tad Ronaldu atzīmēja, ka gribētu, lai bijušais „Real” treneris atkal atgrieztos pie karaliskā kluba stūres.

„Bez šaubām, viņš ir lielisks treneris, viens no labākajiem pasaulē. Viņš ir paveicis fantastisku darbu ar Anglijas izlasi, uzvarējis vairākos turnīros Itālijā. Kāpēc gan nē? Es gribētu spēlēt viņa vadībā. Nekad neko nevar zināt,” piebilda Ronaldu.

Izmantotie resursi:
skysports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-04-18 14:45, pirms 14 gadiem
murgs

 +11 [+] [-]

, 2010-04-18 14:51, pirms 14 gadiem
Jā, Rūnijs prom no MU ir tas pats, kas KK prom no toto!

  -1 [+] [-]

, 2010-04-18 14:59, pirms 14 gadiem
baigi runaatiigais palicis!

 +13 [+] [-]

, 2010-04-18 15:07, pirms 14 gadiem
ļoti ceru, ka nebrauks uz Real. Tas klubs sačakarē labus spēlētājus...

  +6 [+] [-]

, 2010-04-18 15:52, pirms 14 gadiem
Real vai paņemt Riberī, Rūniju, Drogba, Messi, kr4 vēl pāris Eiropas TOP klubu līderus, dabūt Mourinju vai Fergusonu treneru pozīcijās un viņi tāpat nespētu neko izdarīt

     [+] [-]

, 2010-04-18 17:35, pirms 14 gadiem
Saldais beidz tak wienreiz runat!

  +2 [+] [-]

, 2010-04-18 19:08, pirms 14 gadiem
Sviests, kā viņš var tik atklāti runāt, par to cik labi būtu, ja RM trenētu Mourinju vai Kapello, ja vēl pie Real stūres ir Pelegrini!... varbūt jau ne uz ilgu laiku, bet tomēr...

  +1 [+] [-]

, 2010-04-18 21:59, pirms 14 gadiem
Real jau atkal savā elementā Dzeltenajā presē tiek ziņots ka par Rūniju gatavi maksāt 90mio-rio angļu naudiņas! Nez vai CR spētu to pārdzīvot, ja Rūnijs tā teikt pārsistu viņa transfēru rekordu Gan jau ka draudzība būtu vējā (es protams ņirgājos). Tā protams izklausās atkal nereāli vilinoša summiņa, bet tas nenotiks! Un arī nedrīkst notikt, kaut gan izskatās, ka ar nelielām atstarpēm MU spēj "uzražot" katru gadu kādu spēlētāju priekš Real, kur var neslikti "uzvārīties" Bet visam ir robežas, MU nav nekāds Real fārmklubs, tie amerikāņu akciju turētājbrāļi arī šosezon ir pamatīgi iebaidīti un Rūnija pārdošana fanus varētu satracināt daudz augstākā līmenī par dzeltenzaļu šallīšu nēsāšanu