Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Luka Modričs uz vienu sezonu pagarina līgumu ar Madrides ''Real''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Luka Modričs uz vienu sezonu pagarina līgumu ar Madrides ''Real''
Lukass Vaskess un Luka Modričs. Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas ''La Liga'' klubs Madrides ''Real'' paziņojis, ka uz vienu sezonu ir pagarināts līgums ar horvātu futbolistu Luku Modriču. Futbolists ''Real'' sastāvā spēlē kopš 2012. gada.

Madrides ''Real'' paziņojis, ka uz vēl vienu sezonu pagarināts līgums ar horvātu futbolistu Luku Modriču, kurš pārstāv vienību kopš 2012. gada. Viņš nākamajā sezonā pildīs arī vienības kapteiņa pienākumus.

Visu turnīru ieskaitē ''Real'' sastāvā Modričs spēlējis 534 mačos, kuros guvis 39 vārtus. Kopā ar ''Real'' viņš izcīnījis veselas 26 titulus - sešus Čempiona līgas, piecus klubu Pasaules kausa, četrus Eiropas Superkausus, četrus ''La Liga'', divus ''Copa del Rey'' un piecus Spānijas Superkausus.

Kopā ar Horvātijas izlasi viņš 2018. gada Pasaules kausā aizspēlējās līdz finālam, bet 2022. gada Pasaules kausā ieņēma trešo vietu. 2024. gada Eiropas čempionātā Horvātija gan izstājās jau pēc grupu turnīra. Modričs Horvātijas sastāvā laukumā devies 178 spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://www.realmadrid.com/en-US/ne...

     [+] [-]

, 2024-07-17 16:25, pirms 2 mēnešiem
ar mani arī pagarināja uz gadu, jo vairāk pats nemaz negribu, varēsim stresot kopā, jo sports tāds ir.

     [+] [-]

, 2024-07-17 21:51, pirms 2 mēnešiem
Un pēc gada vēl par 8 gadiem pagarināt, lai iet izcilā Stanley Matthews pēdās.