Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Ramoss: "Pierādījām, ka varam uzvarēt arī bez Ronaldu un Kakā"

Ramoss: "Pierādījām, ka varam uzvarēt arī bez Ronaldu un Kakā"
Serhio Ramoss un Raules Albiols
Foto: AP/Scanpix

Sestdien Spānijas čempionāta ietvaros zvaigžņotais Madrides "Real" izbraukumā rezultatīvā spēlē ar 3:2 pārspēja "Valencia" futbolistus. Madridiešu aizsargs Serhio Ramoss atzina, ka komanda var spēlēt un uzvarēt arī bez saviem līderiem – Krištianu Ronaldu un Kakā, kuri dažādu iemeslu dēļ mačā nepiedalījās.

Atgādināsim, ka sestdien Spānijas čempionāta "La Liga" ietvaros Madrides "Real" izbraukumā viesojās pie "Valencia" futbolistiem. Lai arī pēc pirmā puslaika rezultāts uz tablo rādīja divas nulles, tomēr otrajā mača daļā līdzjutēji par skatāmu un, galvenais, rezultatīvu futbolu sūdzēties nevarēja. "Real" uzvarēja ar 3:2. Šajā mačā karaliskajam klubam nevarēja palīdzēt komandas līderi – Krištianu Ronaldu, kurš bija spiests izlaist spēli brīdinājumu dēļ, un Kakā, kurš guvis savainojumu.

Lai nu kā, komandas aizsargs Serhio Ramoss atzina, ka komanda var veiksmīgi spēlēt arī bez augstākminētajiem spēlētājiem: "Esam ļoti gandarīti ar darbu, kuru paveicām. Aizsardzībā darbojāmies pārliecinoši, tāpat pietiekošo gudri spēlētājam arī uzbrukumā, kā rezultātā guvām arī vairākus vārtus. Galvenais, ka mēs spēlējām bez saviem svarīgākajiem spēlētājiem, taču, neskatoties uz to, mēs pierādījām, ka komanda var spēlēt un uzvarēt arī bez Ronaldu un Kakā."

Savu komentāru sniedza arī Rauls Albiols: "Zinājām, ka būs ļoti grūti izcīnīt uzvaru, tomēr mēs spējām iegūt svarīgus trīs punktus. Pirmās piecpadsmit minūtes mēs aizvadījām ne ļoti labi, jo pretiniekam piederēja iniciatīva. Taču mēs uzlabojām savu sniegumu un beigās zinājām, kā tikt pie uzvaras. Priekšā vēl ir gara sezona. Esmu pārliecināts, ka "Valencia" un "Sevilla" mums sekos līdz pat beigām. Šī bija svarīga uzvara, lai turpinātu neatpalikt no "Barcelona".''

Izmantotie resursi:
realmadrid.com

  +5 [+] [-]

, 2009-12-15 13:05, pirms 14 gadiem
Tas ir labi,komandai jāmāk spēlēt arī bez zvaigznēm,un ta būs ok!!!

  +8 [+] [-]

, 2009-12-15 13:06, pirms 14 gadiem
Arī ar riteni var braukt uz vienas riepas, bet tik un tā drošāk ir braukt uz abām...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-15 13:22, pirms 14 gadiem
mitins,dazhas valstis ir aizliegts tada veida "kantoru" reklama,shii fotografija ir no Marselas speles,tas pats arii bija Ciirihee.

  +1 [+] [-]

, 2009-12-15 13:28, pirms 14 gadiem
To varēja darīt arī tad, kad bija jāspēlē pret Sevilju. Bet nekas, Hala Madrid

     [+] [-]

, 2009-12-15 14:51, pirms 14 gadiem
manā vadībā "venta" spēlēja bez zvaigznēm

  -1 [+] [-]

, 2009-12-15 16:47, pirms 14 gadiem
Real arī bez Ronaldu un Kakā pietiek zvaigžņu, kuri nav sliktāki.

     [+] [-]

, 2009-12-15 19:37, pirms 14 gadiem
Nu ja var bez vinjiem uzvareet kaada velna peec bija jaapeeree tie miljoni ? Lai shie speeleetaaji citaa komanda pret Real nespeeleetu ?