Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Aragoness atteicies kļūt par ''Villarreal'' treneri

Aragoness atteicies kļūt par ''Villarreal'' treneri
Luiss Aragoness
Foto: AFP/Scanpix

2008. gada Eiropas čempions Spānijas izlases rindās Luiss Aragoness, kurš kopš pagājušās sezonas beigām ir bez darba, atteicies pievienoties spāņu klubam ''Villarreal'' un kļūt par tās komandas galveno treneri.

71 gadu vecais treneris, kurš kopā ar Spānijas izlasi pagājušajā gadā kļuva par Eiropas čempionu, pēc lielā triumfa pārcēlās uz Turciju, kur stājās pie ''Fenerbahce'' komandas stūres. Tomēr ilgāk par sezonu viņam šajā postenī noturēties neizdevās, jo komandas rezultāti nebija pietiekami augsti. Turcijas čempionātā sezonas noslēgumā ieņemta tikai 4. vieta, kas lika kluba vadībai pieņemt lēmumu atlaist pieredzējušo treneri no šī amata un šī gada jūnija sākumā Aragoness pameta Turciju.

Lai nu kā, Aragoness, kurš jau vairākus mēnešus ir bez darba, turpina saņemt vairākus piedāvājumus no Eiropas klubiem, taču kādu laiku atpakaļ atzinis, ka labprāt vēlreiz vadītu kādu izlasi, nevis klubu. ''Vēlētos turpināt darbu kā treneris, bet labprāt to darītu ārpus Spānijas, jo manam vecumam šāds izaicinājums būtu vairāk piemērots un interesants. Labprāt atkal vadītu kādu nacionālo izlasi,'' toreiz sacīja spāņu treneris.

Kļuvis zināms, ka par viņa pakalpojumiem nopietnu interesi izrādīja spāņu klubs ''Villarreal'', kurš izteica spānim piedāvājumu kļūt par komandas treneri. ''Villarreal'' kluba pašreizējais treneris Ernesto Valverde pašlaik nekādīgi nevar aizvietot Manuelu Pelegrini, kurš, cik zināms, šovasar kļuvis par Madrides kluba ''Real'' treneri. Ir diezgan loģiski, ka dzeltenā zemūdene (''Villarreal'' kluba iesauka) izskata dažādus variantus, kā uzlabot komandas sniegumu un jauna trenera piesaiste pašreiz, iespējams, būtu tieši laikā. Lai nu kā, kluba vadība atklāja, ka Aragoness esot atteicies, jo uzskata, ka viņš jau ir par vecu šādam darbam.
Pašreiz ''Villarreal'' Spānijas čempionātā pēc aizvadītajām sešām spēlēm (0-3-3) ar tikai trīs izcīnītajiem punktiem ieņem priekšpēdējo vietu turnīra tabulā. Komanda joprojām nav spējusi izcīnīt nevienu uzvaru un sešās spēlēs guvusi tikai četrus vārtus.

Izmantotie resursi:
marca.com

  -3 [+] [-]

, 2009-10-15 21:45, pirms 15 gadiem
vareetu LV izlasi treneet

  +4 [+] [-]

, 2009-10-15 22:09, pirms 15 gadiem
richa5 rakstīja: vareetu LV izlasi treneet
mums ir Starkovs

     [+] [-]

, 2009-10-15 22:19, pirms 15 gadiem
nu Argentina vinam varetu but pietiekami intresanata, kaut ka neticas ka Maradona paliks par galveno.