Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''Villarreal'' uzbrucējs Rosi atvērts citu klubu piedāvājumiem

''Villarreal'' uzbrucējs Rosi atvērts citu klubu piedāvājumiem
Džuzepe Rosi
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais ''Manchester United'' itāļu uzbrucējs Džuzepe Rosi, kurš jau trešo sezonu pārstāv Spānijas futbola klubu ''Villarreal'', ir atvērts citu klubu piedāvājumiem šajā vasarā, pavēstījis futbolista aģents.

Tiek minēts, ka finansiālu problēmu dēļ ''Villarreal'' šovasar varētu šķirties no 23 gadus vecā itāļu spēlētāja. Interesi par bijušo ''Manchester United'' futbolistu izrāda vairāki Itālijas A Sērijas klubi. To skaitā ir arī ''Juventus'', kuri meklē aizvietotāju franču uzbrucējam Davidam Trezegē, kurš sezonas beigās, visdrīzāk, pametīs vecās sinjoras rindas. Tāpat interesi par Rosi, kurš Itālijas izlases rindās ir aizvadījis 14 spēles un guvis trīs vārtus, izrāda arī ''Fiorentina'', ''Genoa'' un ''Napoli''. Pēdējie pēc spēlētāja pakalpojumiem lūko jau labu laiku.

''Domāju, ka ir pareizi novērtēt katru piedāvājumu, kurš mums tiek izteikts. Ja būs kāds konkrēts piedāvājums gan viņam pašam, gan ''Villarreal'', tad tas tiks sīki izanalizēts. Varu atklāt, ka pašreiz nenotiek arī jebkādas pārrunas. Jā, ''Juventus'' par Rosi runā diezgan daudz, taču domāju, ka viņiem pašreiz ir citas lietas, par ko uztraukties. Lai nu kā, transfēru logs nebūt nav aiz kalniem,'' runājot par Rosi iespējamo pārcelšanos uz citu komandu itāļu laikrakstam ''Tutto Mercato'' sacīja Rosi aģents Andrea Pastorello.

Tikmēr visai nopietni pēc Rosi lūko ''Napoli'', kuri spēlētāja sniegumu vēro jau labu laiku. Rosi aģents atklājis, ka, iespējams, viņa klients vasarā varētu pārcelties tieši uz šo komandu: ''''Napoli'' jau sen izrāda par viņu interesi. Kluba prezidents Aurelio De Laurentiss ar mani sazinājās jau pirms gada, taču toreiz nekas vēl netika sarunāts, jo nebija īstais brīdis. Lai nu kā, viens ir skaidrs - šovasar tik tiešām kaut kas notiks, un mans klients tam ir gatavs.''

Pēc itāļu mediju informācijas, ASV dzimušā futbolista vērtība varētu būt aptuveni 12 miljoni sterliņu mārciņas. Profesionālo karjeru Rosi uzsāka 2005. gadā ''Manchester United'' rindās, kur vietu komandas sastāvā jaunajam futbolistam iekarot neizdevās. Pēc vienas sezonas viņš tika izīrēts ''Newcastle United'', bet jau nākošajā – itāļu klubam ''Parma''. Tieši ''Parma'' bija tā vieta, kur Rosi sevi pilnībā atklāja, 19 spēlēs gūstot deviņus vārtus. 2007. gada vasarā jaunais futbolists tika pārdots spāņu ''Villarreal'', kur spēlē vēl šodien.

Izmantotie resursi:
football-italia.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-04-15 21:49, pirms 14 gadiem
Droši vien uz etnisko dzimteni atpakaļ..

  +1 [+] [-]

, 2010-04-15 22:15, pirms 14 gadiem
būtu labi, ja šis labais uzbrucējs pārietu uz Dženovu. vismaz kaut kas pastiprinās vēl nesen skaisti spēlējošo komandu, kas tagad vairs nevelk, jo ir izpārdota...

  -1 [+] [-]

, 2010-04-15 22:27, pirms 14 gadiem
Cerams, ka uz kādu lielu klubu

     [+] [-]

, 2010-04-15 22:51, pirms 14 gadiem
termometrs rakstīja: būtu labi, ja šis labais uzbrucējs pārietu uz Dženovu. vismaz kaut kas pastiprinās vēl nesen skaisti spēlējošo komandu, kas tagad vairs nevelk, jo ir izpārdota...
Bet vai Dženova varēs viņu atļauties? 12 mio arī ir nauda..
Viņi jau pagājušā sezonā varēja iepirkties tikai tāpēc, ka Milito pārdeva.

     [+] [-]

, 2010-04-15 22:54, pirms 14 gadiem
march_2k rakstīja: Bet vai Dženova varēs viņu atļauties? 12 mio arī ir nauda..
Viņi jau pagājušā sezonā varēja iepirkties tikai tāpēc, ka Milito pārdeva.
Dženovā vispār samērā lielas problēmas. tāds rāviens uz augšu dažas sezonas atpakaļ sanāca, bet tad atdeva visus pa labi pa kreisi un nesenie līderi, kuri palikuši paliek veci un jau nevelk. par finansēm gan es neko daudz nezinu, bet neizskatās, ka viņiem tādas ir. vismaz neko ievērības cienīgu viņi neplāno.

     [+] [-]

, 2010-04-15 23:31, pirms 14 gadiem
termometrs rakstīja: Dženovā vispār samērā lielas problēmas. tāds rāviens uz augšu dažas sezonas atpakaļ sanāca, bet tad atdeva visus pa labi pa kreisi un nesenie līderi, kuri palikuši paliek veci un jau nevelk. par finansēm gan es neko daudz nezinu, bet neizskatās, ka viņiem tādas ir. vismaz neko ievērības cienīgu viņi neplāno.
Drusku papētīju transfērus.
Pēdējos 3 gados katru gadu iztērējuši 10-17 miljonus vairāk, nekā ieņēmuši par pārdotajiem spēlētājiem, tad kaut kādi līdzekļi arī viņiem ir.
Bet Dženova tieši pirms šīs sezonas iztērēja visvairāk - tas ir, 17 M vairāk nekā nopelnīja transfēros, un manuprāt, iegrābās ar Akvafresku un Flokari, kuriem tā arī nesanāca atvērties, un ja tieši viņi gribētu Rosi, tad visdrīzāk kāds no šiem 2 būs jāpārdod.