Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Piress: ''Nezinu, vai beigšu karjeru sezonas beigās''

Piress: ''Nezinu, vai beigšu karjeru sezonas beigās''
Robērs Piress
Foto: AP/Scanpix

Pieredzējušais franču pussargs Robērs Piress, kurš jau ceturto sezonu pārstāv Spānijas klubu ''Villarreal'', atzinis, ka vēl īsti nav izlēmis, ko sezonas beigās darīt ar savu nākotni – beigt karjeru vai turpināt spēlēt.

36 gadus vecais bijušais Francijas izlases spēlētājs jau pērnā gada septembrī atzina, ka pagaidām viņam nav ne mazāko domu beigt savu profesionālo karjeru. Pieredzējušais pussargs dzelteno zemūdeni (''Villarreal'' kluba iesauka) pārstāv kopš 2006. gada, un pašreizējais līgums viņam ir spēkā līdz šīs sezonas beigām. Pērnā gada aprīlī Piress pagarināja līgumu vēl uz vienu gadu. ''Jūtos labi gan fiziski, gan garīgi. Pagaidām vēl nedomāju par karjeras beigām. Kluba vadītajam ir kāds projekts - pēc karjeras beigām es varētu kļūt par ''Villarreal'' kluba pārstāvi dažādās sanāksmēs un sacensību izlozēs,'' toreiz teica Piress.

Piress atklājis, ka ar kluba vadību gan pagaidām vēl nav veicis pārrunas par līguma pagarināšanu, piebilstot, ka viņš neizslēdz to, ka paliks ''Villarreal'' rindās ari nākamajā sezonā. ''Es joprojām vēl neesmu izlēmis, ko darīt tālāk. Mana nākotne kļūs zināma jūnijā. Lai nu kā, esmu gatavs uz visu un gaidu, ko vēlas ''Villarreal''. Manam vecumam šajā jautājumā nevajadzētu būt šķērslim, jo es jūtos diezgan labi. Spēles laiks man nav liels, bet tāda ir dzīve. Galvenais, ka esmu vesels – ko lai citu vēl vēlas? Pašreiz tik tiešām nezinu, ko darīšu – turpināšu spēlēs, beigšu karjeru vai atgriezīšos Francijā. Vienīgais, ko zinu skaidri ir tas, ka izbaudīšu katru brīdi, ko pavadu šeit,'' spāņu laikrakstam ''AS'' sacīja 1998. gada pasaules un 2000. gada Eiropas čempions.

Kā zināms, pirms pārcelšanās uz Spāniju, franču futbolists, par kuru šobrīd nopietni interesi izrāda viens no ASV futbola līgas ''MLS'' klubiem, sešas sezonas pārstāvēja Anglijas Premjerlīgas klubu ''Arsenal'', kā arī spēlējis franču klubos ''Marseille'' (1998.-2000.g.) un ''Metz'' (1992.-1998.g.).

Izmantotie resursi:
skysports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2010-04-15 20:27, pirms 14 gadiem
Nekas spīdošs jau viņš vairāk nav!

  +2 [+] [-]

, 2010-04-15 22:17, pirms 14 gadiem
Jankuks rakstīja: Nekas spīdošs jau viņš vairāk nav!
kā tad nav? priekš sava vecuma šosezon viņš spēlē, kad nu spēlē, diezgan atzīstami.

  +1 [+] [-]

, 2010-04-15 22:33, pirms 14 gadiem
es tikai zinu, ka viņš ir mans viens no mīļākajiem spēlētājiem, tas nekas, ka ir Gunners, bet ļoti labi spēlē/spēlēja