Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Guti: "Pienācis laiks pamest "Real""

Guti: "Pienācis laiks pamest "Real""
Guti
Foto: AP/Scanpix

Spāņu pussargs Guti, kurš pārstāv Madrides klubu "Real", paziņojis, ka viņš labprāt izmēģinātu savus spēkus kādā citā līgā, pieminot, ka Itālijas A Sērija viņa vēlmju sarakstā ir pirmajā vietā.

33 gadus vecais pussargs, kurš Madrides "Real" rindas pārstāv visu savu 16 gadus ilgo karjeru, šajā sezonā pie spēlēšanas tiek ļoti reti. Protams, arī ņemot vērā to, ka pērnā gada vasarā karaliskā kluba sastāvam pievienojās tādi vidējās līnijas spēlētāji kā Krištianu Ronaldu, Kakā un Šabi Alonso. Lai arī sezonas sākumā Guti vēl daudzmaz spēlēja, tomēr svītra tam tika pārvilkta Spānijas kausa izcīņas mačā (1/32 fināls) pret "Alcorcon" vienību, kurā "Real" toreiz viesos tika sagrauti ar 0:4. Tiek minēts, ka spēles starplaikā starp Guti un komandas galveno treneri Manuelu Pelegrini izcēlās strīds, jo spēlētājs nevēlējās tikt nomainīts. Kopš tā laika Guti no komandas 13 aizvadītajām spēlēm piedalījies tikai vienā (pēdējā mačā pret "Mallorca"), laukumā pavadot vien sešas minūtes...

Šajā laikā, kurā futbolists nespēlēja, gan Guti, gan Pelegrini allaž izvairījušies no preses pārstāvju jautājumiem, sakot, ka nav spēlēts savainojuma dēļ, taču viss noteikti ir citādāk... Lai nu kā, spēlētājs, kurš Madridē pavadījis visu karjeru, paziņojis, ka vēlas jaunu izaicinājumu.

"Vēlos "Real" rindās spēlēt līdz līguma termiņa beigām (spēkā līdz sezonas beigām), taču negribētu arī noliegt, ka labprāt spēlētu citas komandas rindās. Vēlos izbaudīt citu kultūru, citu dzīvi, citus komandas biedrus un citu līgu," sacīja pieredzējušais pussargs, par kuru nopietnu interesi izrāda Anglijas Premjerlīgas klubi "Tottenham Hotpsur" un "Bolton Wanderers". Tāpat Guti pakalpojumos ieinteresēts ir Milānas klubs "Inter", kur jau spēlē viņa bijušais komandas biedrs Veslijs Snaiders.

"Uz Milānu dotos ar lielāko prieku. Tas ir lielisks klubs. Tur man ir daudz labu draugu, ieskaitot Semjuelu Eto'O un Vesliju Snaideru. Domāju, ka tā ir komanda, kura var tiekties pēc jebkura mērķa. Ja godīgi, tad "Inter" variants man ir pirmajā vietā, ja tas, protams, būtu reāli. Jā, tā ir taisnība, ka vienmēr esmu gribējis dzīvot un spēlēt tikai Madridē, bet tagad vēlos to pamest. Esmu pretrunā ar sevi, taču vēlos gūt jaunu izaicinājumu arī citā valstī, pilsētā, kā arī izbaudīt citas lietas," piebilda Guti.

Izmantotitie resursi:
fifa.com

 +32 [+] [-]

, 2010-01-15 22:47, pirms 14 gadiem
nelikās, ka viņš tik vecs jau

  +9 [+] [-]

, 2010-01-15 22:56, pirms 14 gadiem
Labprāt redzētu viņu Inter rindās. Lielisks spēlētājs.
Slēpts komentārs: bush

 +18 [+] [-]

, 2010-01-15 23:00, pirms 14 gadiem
praktiskais latvietis rakstīja: nelikās, ka viņš tik vecs jau
izskatās kā 20 gadīgs jauneklis...piekrītu

  -2 [+] [-]

, 2010-01-15 23:03, pirms 14 gadiem
Itālija kak raz būtu priekš viņa

 +11 [+] [-]

, 2010-01-15 23:07, pirms 14 gadiem
Vienmēr cerēju, ka Guti savu karjeru beigs "Real" rindās.
Biju neizpratnē, kāpēc Guti tikai nomainīts "Alcorcon", jo bija viens no retajiem, kas vismaz kaut ko centās darīt. Guti dod lieliskas piespēles un bieži tās saniedz mērķi. Manuprāt, bija izveidojies laba sadarbība starp Ronaldu un viņu, bet tad abiem bija traumas.

Tiešām būšu bedīga, kad Guti pametīs "Real" rindas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-01-16 00:19, pirms 14 gadiem
mūžīgi jaunais. žēl, protams, bet Guti bieži netika novērtēts. katru gadu praktiski ir runas par Guti un Real šķiršanos, bet vienmēr viņš paliek, jo ir uzticīgs savam klubam. žēl tikai, ka tāda attieksme no kluba vadības puses. laikam jau Pelegrini neredzēja arī to, ka Guti bija visefektīvākais spēlētājs laukuma centrā šīs sezonas sākumā. un nevajag te piebilst ne Kakā, ne Ronaldu, ne Alonso - neviens no viņiem neadaptējās tik labi, cik spēlēja Guti. lai nu kā, es būtu ļoti priecīgs, ja Guti pārietu uz Milānu. tas būtu lieliski gan Inter, gan pašam Guti un esmu pārliecināts, ka ar savu spēles stilu viņš tur iederētos labi. tur trūkst tādu spēlētāju, kuri spēj izdot vienkārši ideālu piespēli, kā to prot darīt Guti.

 +16 [+] [-]

, 2010-01-16 01:01, pirms 14 gadiem
Reiz tam bija jānotiek.Viss plūs viss mainās.Tagad viņi ir palikuši tikai trīs, ja aiziet Gutti paliks vairs tikai divi.Rauls un Kasilias.Spēlētaji kuru vārdam prētī ierakstīts viens klubs.lai kādas zvaigznes nāks vietā vecās uzvarētāju auras vairs nebūs...
Morientes, R.Carlos, Hierro, Karembū, Mijatovics, Helguera, Redundo , Savio, Zidane, Figo, Ronaldo, Makalele, Sanchis, Ilgners, Salgado Macmanans, Anelka, Sukers....Viens pa vienam aizgājuši.Eh vēl vienu reizi gribētos viņus redzēt draudzības mačā kopā, piemēram pret Barsu.Kas varētu būt labāks pret veco sastāvu ar Holandiēšu armiju, Rivaldo, Luisu Enriki...
zelta laiki bija
P.s.Real spēlētājus jau parasti divi klubi uzpērk:Inter un Boltona
Veiksmi Gutiresam lai kur viņš dotos.
';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja