Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Injesta: "Vēlamies savus vārdus ierakstīt vēsturē"

Injesta: "Vēlamies savus vārdus ierakstīt vēsturē"
Andress Injesta
Foto: AP/Scanpix

Spānijas izlases un spāņu kluba "Barcelona" pussargs Andress Injesta sniedzis komentāru par jau sākušos FIFA klubu Pasaules kausa izcīņas turnīru, kurš pirms pāris dienām startēja Apvienoto Arābu Emirātu galvaspilsētā Abū Dabī. "Barcelona" dalību turnīrā uzsāks šo trešdien, pusfinālā tiekoties ar Meksikas klubu ''Atlante''.

Pagājušajā nedēļā (9. decembrī) Apvienoto Arābu Emirātu galvaspilsētā Abū Dabī sākās FIFA klubu Pasaules kausa izcīņa. Trīs mači jau ir notikuši. Šīs valsts komanda "Al-Ahli", kura dalību turnīrā uzsāka astotdaļfinālā, ar 0:2 piekāpās Okeānijas čempioniem "Auckland City" no Jaunzēlandes. Ceturtdaļfinālā jaunzēlandieši ar 0:3 zaudēja Meksikas klubam "Atlante", bet otrajā mačā Āfrikas komanda "TP Mazembe" (Kongo Demokrātiskā Republika) ar 1:2 atzina Āzijas čempionu "Pohang Steelers" no Dienvidkorejas pārākumu. Spāņu klubs "Barcelona" dalību uzsāks no pusfināla, trešdien (16. decembrī) tiekoties ar meksikāņiem, savukārt otrajā pārī Argentīnas "Estudiantes" otrdien (15. decembrī) spēlēs pret korejiešiem.

Pirms gaidāmās dalības turnīrā un cīņas uzsākšanas komentāru sniedzis viens no "Barcelona" komandas pagājušās sezonas triumfu kaldinātājiem Andres Injesta, kurš atzinis, ka šis turnīrs klubam ir ļoti svarīgs:

"Šis turnīrs ir svarīgs ne tikai mums, bet arī mūsu komandas līdzjutējiem. Tas būtu lieliski, ja mēs iekļūtu finālā un izcīnītu šajā mačā uzvaru. Mēs to ļoti vēlamies un tieši tāpēc spēlēsim ar milzu iedvesmu un sajūsmu. Mums jau bija iespēja piedalīties šajā turnīrā arī pirms trijiem gadiem, taču uzskatu, ka tagad mums ir viss, lai tajā uzvarētu un ierakstītu savus vārdus vēsturē. Vairāki pretinieki mums nav zināmi, taču, piedaloties šajā turnīrā, arī viņi centīsies ar godu pārstāvēt savu valsti un kontinentu, tāpēc mums tas noteikti ir jāņem vērā. Nedrīkst atslābināties, jo jebkura komanda var uzvarēt."

Izmantotie resursi:
marca.com
espnstar.com

  -2 [+] [-]

, 2009-12-14 13:39, pirms 14 gadiem
Nu vajadzētu jau dabūt to kausu,ta būtu pilns komplekts!!!

  +2 [+] [-]

, 2009-12-14 13:43, pirms 14 gadiem
nedabut vaidzētu but grutak nekā dabut..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-12-14 15:54, pirms 14 gadiem
Kad Barca pirms tiem 3 gadiem tur spēlēja, tad finālā likās, ka viņi negrib uzvarēt... Likumsakarīga bija pretinieku uzvara ar minimālu rezultātu un neizteiksmīga spēle. Es biju vīlies un ceru, ka šogad viss būs tā kā tam bija jābūt jau pirms 3 gadiem - kauss Barcai.

  +1 [+] [-]

, 2009-12-15 00:06, pirms 14 gadiem
vituu01 rakstīja: Kad Barca pirms tiem 3 gadiem tur spēlēja, tad finālā likās, ka viņi negrib uzvarēt... Likumsakarīga bija pretinieku uzvara ar minimālu rezultātu un neizteiksmīga spēle. Es biju vīlies un ceru, ka šogad viss būs tā kā tam bija jābūt jau pirms 3 gadiem - kauss Barcai.
Pasaules klubu kausā Dienvidamerikas klubi (citu kontinentu komandas finālā pagaidām nav tikušas) pret eiropiešiem spēlē izteikti uz pretuzbrukumiem lielās meistarības starpības dēļ, jo labākos D-Amerikāņu spēlētājus aizvien agrākā vecumā noceļ tie paši Eiropas klubi.