Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Real Madrid" problēmas turpinās – Vaskesam pēc "El Clasico" sezona beigusies

Agris Suveizda

"Real Madrid" problēmas turpinās – Vaskesam pēc "El Clasico" sezona beigusies
Lukass Vaskess. Foto: EPA/Scanpix

Spānijas futbola klubs "Real Madrid" savā mājaslapā paziņojis, ka Lukasam Vaskesam veiktajās pārbaudēs atklāts kreisā ceļgala krustenisko saišu sastiepums. Kā ierasts, atlabšanas ilgumu madridieši neatklāja, tomēr spāņu mediji lēš, ka Vaskesam jebkurā gadījumā sezona jau ir beigusies.

"Real Madrid" ļoti labi aizvadīja pirmo puslaiku, jau 28. minūtē panākot 2:0. Pirmajos vārtos piedalījās arī Vaskess, asistējot Karimam Benzemā, bet pirmā puslaika izskaņā Vaskesa vietā aizsardzības labajā malā nācās sūtīt Alvaro Odriosolu – Vaskess divcīņā pret Serhio Busketsu iedzīvojās savainojumā.

"Real Madrid" nosargāja uzvaru (2:1) un vismaz uz diennakti izvirzījās Spānijas čempionāta vadībā. Madridieši nav zaudējuši 13 spēlēs pēc kārtas, šajā posmā izcīnot 11 uzvaras un sperot arī soli pretī UEFA Čempionu līgas pusfinālam, tomēr "Real Madrid" sastāva problēmu netrūkst – Liverpūlē varētu nākties iztikt arī bez Fedes Valverdes, kura spēlēšana ir zem jautājuma zīmes. "El Clasico" palīdzēt nevarēja vadošie centra aizsargi Serhio Ramoss un Rafaels Varāns, kā arī labās malas aizsargs Dani Karvahals, bet nākamajā "La Liga" kārtā diskvalifikāciju izcietīs gan centra aizsargs Načo, gan balsta pussargs Kazemiru.

29 gadus vecais Vaskess, kurš pēc pamatpozīcijas ir malējais pussargs, aizvada teicamu sezonu un Spānijas čempionātā ir sācis 21 no 24 spēlēm, gūstot divus vārtus un izdarot piecas rezultatīvas piespēles. Spānijas izlasē Vaskess ir aizvadījis deviņus mačus, taču tajā nav spēlējis kopš 2018. gada Pasaules kausa finālturnīra.

Izmantotie resursi:
https://www.realmadrid.com/noticias...