Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Mesi Valverdes atlaišanas jautājumā nostājas pret "Barcelona" vadību

Andrejs Siliņš

Mesi Valverdes atlaišanas jautājumā nostājas pret "Barcelona" vadību
Lionels Mesi. Foto: AFP / Scanpix

Slavenais argentīniešu futbolists Lionels Mesi, reaģējot uz "Barcelona" kluba sporta direktora Erika Abidala izteikumiem, publiski paudis nostāju, aizstāvot spēlētājus un vēršoties pret šādiem vadības pārstāvja komentāriem.

"Barcelona" atlaida galveno treneri Ernesto Valverdi 13. janvārī, un sporta direktors Eriks Abidals, kurš pats savulaik spēlēja Barselonas komandā, norādīja, ka daļa vainas notikušajā jāuzņemas arī komandas spēlētājiem. Francūzis apgalvoja, ka spēlētāji nav bijuši mierā ar Valverdi un viņa vadībā nav strādājuši ar pietiekami lielu atdevi.

Lai arī Mesi ārkārtīgi reti iesaistās šāda veida diskusijās, futbolists izmantojis "Instagram" platformu, lai šoreiz tomēr komentētu šādus Abidala izteikumus. "Atklāti sakot, man nepatīk darīt šādas lietas, bet uzskatu, ka katram jābūt atbildīgam par savu rīcību un saviem lēmumiem. Spēlētāji ir atbildīgi par to, kas notiek laukumā un mēs paši pirmie atzīstam, ja neesam labi [spēlējuši]. Cilvēkiem sporta direktorātā vajadzētu saprast savu atbildību un pāri visam citam - uzņemties atbildību par pašu pieņemtajiem lēmumiem. Visbeidzot, kad tiek runāts par spēlētājiem, būtu jānosauc vārdi, jo, ja tā nenotiek, mūs visus apmelno un tas veicina komentārus, kas nav patiesi," rakstīja Mesi.

Ņemot vērā, ka Mesi līgumā ir punkts, kas ļauj izcilajam spēlētājam vienpusēji pārtraukt līgumsaistības ar klubu pēc šīs sezonas, šādi Mesi izteikumi radījuši lielu ažiotāžu.

32 gadus vecais Mesi visu profesionāļa karjeru pavadījis "Barcelona" rindās, un šobrīd ir vislabāk apmaksātais futbolists pasaulē - par bumbas dzenāšanu argentīnietis sezonā saņem ap 70 miljoniem eiro. Pašreizējā līguma termiņā beigsies 2021. gada vasarā, taču tajā iekļauts iepriekš aprakstītais punkts, kas ļauj futbolistam kļūt par brīvo aģentu jau šovasar.

Izmantotie resursi:
BBC

  -2 [+] [-]

, 2020-02-05 12:00, pirms 4 gadiem
.... 13. janvārī, un spirta direktors Eriks ABidals...
Tā neko direktors...

  -1 [+] [-]

, 2020-02-05 12:29, pirms 4 gadiem
ballbreaker rakstīja: .... 13. janvārī, un spirta direktors Eriks ABidals...
Tā neko direktors...
Barsa var atļauties pat direktoru, kurš atbildīgs par komandas spirtu. Galvenais, lai viņš (Abidals) pats neizrij visu to spirtu.

  +4 [+] [-]

, 2020-02-05 13:12, pirms 4 gadiem
Bļ...., Siliņ, no virsraksta var saprast, ka Mesi ir pret trenera atlaišanu, bet komentārs taču ir par pavisam ko citu.
Slēpts komentārs: Maikl30

  +4 [+] [-]

, 2020-02-05 14:00, pirms 4 gadiem
Maikl30 rakstīja: Lai tik tinas prom, jau paris sezonas apnicis vins, kur lien visos jautajumos,transferos,trenera darbos utt, vina stipra draudzibaar Suarezu ,ari ne pie ka laba nenoved.
pareizi, man ar šis apnicis, visu laiku tikai sit vārtus, dod piespēles, citiem nemaz neļauj

  +1 [+] [-]

, 2020-02-05 14:13, pirms 4 gadiem
Maikl30 rakstīja: Lai tik tinas prom, jau paris sezonas apnicis vins, kur lien visos jautajumos,transferos,trenera darbos utt, vina stipra draudzibaar Suarezu ,ari ne pie ka laba nenoved.
Kas tie par murgiem? Nekādos jautājumos viņš nelien iekšā, lai arī ko prese rakstītu. Protams viņš sagaida, ka vadība viņam nodrošinās konkurētspējīgu komandu un vadība ņemtu vērā kādu viņa, komandas kapteiņa, ieteikumu. Ja Messi līstu visos jautājumos, tad prezidents nepūlētos likt amatos citus cilvēkus, bet pa taisno ietu pie Messi pēc padoma.

Viņš tikai pildīja savus kapteiņa pienākumus un aizstāvēja savus komandas biedrus, jo Abidāls intervijā norādīja, ka pie Valverdes atstādināšanas darbā ir vainīgi spēlētāji, jo spēlētāji nav spēlējuši un trenējušies ar pilnu atdevi, kas noveda līdz lēmumam mainīt treneri. Messi arī pareizi norādīja, ka vadībai pašai ir jābūt atbildīgai par saviem pieņemtajiem lēmumiem un treneri atlaida tieši viņi, nevis spēlētāji.

     [+] [-]

, 2020-02-05 14:16, pirms 4 gadiem
luuk, arii institucionaalaa kriize ir klaat. sezonaa, kad vajadzeeja liigu panjemt bez probleemaam
taads bardaks, ka gandriiz vai jaacer uz UCL.

  -4 [+] [-]

, 2020-02-05 15:05, pirms 4 gadiem
filguds rakstīja: pareizi, man ar šis apnicis, visu laiku tikai sit vārtus, dod piespēles, citiem nemaz neļauj
ble es redzu cik Tu sajedz, no futbola kautko, ja doma ka plika statistika kautko pasaka!!! Tas Tev uz play station ir svarigi kurs vairak sasit, dzive ir tada lieta ka mikroklimats utt

     [+] [-]

, 2020-02-05 16:09, pirms 4 gadiem
Tagad jaskatas vai nu atlaidis(pats atkapsies) Abidalu,vai ari Abidals publiski atvainosies par saviem izteikumiem!

  +1 [+] [-]

, 2020-02-05 16:37, pirms 4 gadiem
filguds rakstīja: pareizi, man ar šis apnicis, visu laiku tikai sit vārtus, dod piespēles, citiem nemaz neļauj
Necepies - tas ir spams, lai kurinātu publiku un ģenerētu komentārus. Visam ir savas robežas, un tas komentārs pārsita tās visas uzreiz!

  +3 [+] [-]

, 2020-02-05 17:05, pirms 4 gadiem
Maikl30 rakstīja: ble es redzu cik Tu sajedz, no futbola kautko, ja doma ka plika statistika kautko pasaka!!! Tas Tev uz play station ir svarigi kurs vairak sasit, dzive ir tada lieta ka mikroklimats utt
Bēdīgi gan tev ar to intelektu un sajēgu. Un skolā arī neesi gājis. Vai arī joprojām ej...

     [+] [-]

, 2020-02-05 23:08, pirms 4 gadiem
Dazreiz gadaas,ka labaak ir jaadara savs darbs,bet runaashana jaaatstaaj speciaali apmaaciitiem cilveekiem.Abidals izmuldeejaas,gan jau saliigs mieru. Pat labaak ka visas neskaidriibas un nesaskanjas izrunaa un noveersh tagad,pirms sezonas galvenajiem meeneshiem nevis patur visu sevii un burkskj aiz muguras,kad buus jaakoncentreejas speeleem.