Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Ramoss izlasē gūtās traumas dēļ izlaidīs vairākas svarīgas Madrides "Real" spēles

Rolands Eliņš

Ramoss izlasē gūtās traumas dēļ izlaidīs vairākas svarīgas Madrides "Real" spēles
Serhio Ramoss. Foto: AFP/Scanpix

Spānijas kluba Madrides "Real" kapteinis Serhio Ramoss paziņojis par gūtu savainojumu, kura dēļ viņam, visticamāk, nāksies izlaist ļoti svarīgu sezonas posmu tuvākajās nedēļās.

"Ja nu ir kaut kas, kas man sāp, tad tā ir nespēja palīdzēt komandai šajos ļoti svarīgajos mačos," savos sociālajos tīklos raksta Serhio Ramoss. Madrides "Real" apstiprināja, ka viņam ir savainojums, taču pagaidām vēl nav informējis par atlabšanas termiņu.

Taču Ramoss norāda, ka trauma viņam, visticamāk, liks izlaist vairākas nākamās spēles. "Real" sestdien paredzēta Spānijas čempionāta cīņa pret "Eibar", taču lielākie pārbaudījumi plānoti pēc tam. Sestajā un 14. aprīlī "Real" aizvadīs Čempionu līgas ceturtdaļfināla spēles pret "Liverpool", kamēr tām pa vidu (desmitajā aprīlī) kalendārā ierakstīta Spānijas čempionāta lielā spēle pret "Barcelona".

Ramoss norādīja, ka sajuta sāpes kājas muskulī pēc uzvaras pār Kosovu (3:1). Šodien veiktas medicīniskās pārbaudes, kas apstiprinājušas savainojuma nopietnību.

Jāpiemin, ka Ramoss trešdien Spānijas izlases uzvarā pār Kosovu devās uz maiņu pašā spēles izskaņā, nospēlējot tikai dažas minūtes brīdī, kad Spānijai jau bija komfortabls divu vārtu pārsvars.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2021-04-01 20:15, pirms 3 gadiem
Izlašu pārtraukumi kā jau vienmēr ..