Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Onanā atstādināts no Kamerūnas futbola izlases

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Onanā atstādināts no Kamerūnas futbola izlases
Andrē Onanā. Foto: AFP/Scanpix

LETA--AFP. Kamerūnas futbola izlases vārtsargs Andrē Onanā disciplinārā pārkāpuma dēļ nepiedalīsies mačā ar Serbiju, ziņu aģentūrai AFP apliecināja valstsvienībai pietuvināti avoti. Vēlāk noskaidrojies, ka Onanā pēc konflikta ar treneri vairs tās rindās šajā Pasaules kausa turnīrā nespēlēs.

Kamerūnas futbolisti plkst.12 pēc Latvijas laika sāks G apakšgrupas maču pret Serbiju. Zaudējuma gadījumā izlase atvadīsies no izredzēm spēlēt izslēgšanas turnīrā.

Grupas pirmajā spēlē Kamerūna ar rezultātu 0:1 zaudēja Šveicei, šajā mačā vārtus sargājot Onanā. Tomēr pagaidām neatklāts pārkāpums viņam liegšot piedalīties otrajā mačā, bet vārtos stāsies Deviss Epasī, kurš ikdienā pārstāv Saūda Arābijas komandu "Abha".

Vēlāk noskaidrojies, ka Onanā vairs šajā turnīrā Kamerūnas sastāvā nespēlēs, jo ir atstādināts no izlases. Par iemeslu tam kalpojis viņa konflikts ar galveno treneri, kurš ierosinājis spēlētājam vārtos spēlēt citādākā stilā. Futbolists nepiekrita šim ierosinājumam un tas kļuvis par iemeslu viņa atstādināšanai no valstsvienības.

26 gadus vecais Milānas "Inter" vārtsargs Onanā Kamerūnas izlasē laukumā devies 34 spēlēs. Valstsvienības redzeslokā bija arī viņa brālēns, Latvijas kausa ieguvēja "Audas" vārtsargs Fabriss Ondoā, kurš gan netika iekļauts komandas pieteikumā finālturnīram.

Izmantotie resursi:
LETA

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

     [+] [-]

, 2022-11-28 11:07, pirms gada
Tāpēc vajadzēja ņemt Ondoa...

  +1 [+] [-]

, 2022-11-28 13:19, pirms gada
Citos avotos raksta, ka šobrīd nav zināms, vai atstādināts no visa turnīra vai tikai šodienas spēles.

  +1 [+] [-]

, 2022-11-28 13:43, pirms gada
kasagrande rakstīja: Citos avotos raksta, ka šobrīd nav zināms, vai atstādināts no visa turnīra vai tikai šodienas spēles.
te arī raksta, ka sākumā no spēles, bet vēlāk no visa turnīra. Tad jau skatīsimies. Varbūt, ka salabs

     [+] [-]

, 2022-11-28 14:52, pirms gada
Ir lasīts ka Kamemūnas federācijä valda korupcija. Daudzi izvêlas pārstävēt citas izlases vai nespēlēt vispär

     [+] [-]

, 2022-11-28 14:58, pirms gada
kasagrande rakstīja: Citos avotos raksta, ka šobrīd nav zināms, vai atstādināts no visa turnīra vai tikai šodienas spēles.
https://twitter.com/FabrizioRomano/...

     [+] [-]

, 2022-11-28 16:27, pirms gada
22kautkastur. Fabrizio Romano arī bija ietvītojis, ka CR7 vienojies ar PSG..

  +1 [+] [-]

, 2022-11-28 17:10, pirms gada
Vēlāk noskaidrojies, ka Onanā vairs šajā turnīrā Kamerūnas sastāvā nespēlēs, jo ir atstādināts no izlases. Par iemeslu tam kalpojis viņa konflikts ar galveno treneri, kurš ierosinājis spēlētājam vārtos spēlēt citādākā stilā.

Šajā līmenī treneris nemaina spēlētāja stilu. Vai nu der vai neder

     [+] [-]

, 2022-11-28 19:59, pirms gada
hulis-mikstais rakstīja: 22kautkastur. Fabrizio Romano arī bija ietvītojis, ka CR7 vienojies ar PSG..
ja tu seko istajam profilam tad tu zinatu ka vins neko tadu nav teicis savadak visi reportieri par to runatu