Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Početino: "Lai Mesi varētu likt blakus Maradonam un Pelē, viņam jāizcīna Pasaules kauss"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Početino: "Lai Mesi varētu likt blakus Maradonam un Pelē, viņam jāizcīna Pasaules kauss"
Lionels Mesi. Foto: Reuters/Scanpix

Argentīniešu treneris Maurisio Početino, kurš karjerā strādājis tādās komandās kā Parīzes "Saint-Germain" un "Tottenham Hotspur", uzskata, ka Lionelam Mesi nepieciešams izcīnīt Pasaules kausu, lai viņu patiešām varētu pieskaitīt izcilākajiem futbolistiem vēsturē.

"Jā, Pasaules kausa tituls maina to, kā cilvēki skatās uz futbolistiem un vērtē viņu sniegumu. Kad pacel trofeju, nākas atzīt: "Jā, viņš ir labākais pasaulē." Kā tas bija ar Maradonu un Pelē. Mesi trofeju skapī trūkst tikai Pasaules kauss, un ceru, ka Katarā viņš to labos. Esmu argentīnietis, protams, ka ceru redzēt Argentīnu uzvaram. Un gribu, lai Mesi apliecina, ka viņš ir viens no izcilākajiem vēsturē – līdzās Maradonam un Pelē," pauda Maurisio Početino.

Pieredzējušais treneris uzskata, ka Maradona mierīgi iekļautos mūsdienu futbolā, bet Mesi bez problēmām atrastu vietu 1986. gada Argentīnas izlasē, kas triumfēja Pasaules kausā. "Tieši tāpat kā Pelē, kā Alfredo Di Stefano, kā Johans Kruifs. Šie spēlētāji ir tik, tik gudri, ka spētu pielāgoties jebkādam futbola stilam," pārliecināts bija Početino.

Argentīna Pasaules kausu sāks pret Saūda Arābiju, vēl grupā cīnīsies Meksikas un Polijas izlases.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/3682956/202...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

     [+] [-]

, 2022-11-18 11:35, pirms gada
Maradona ir jaunais "Futbola dievs" !

     [+] [-]

, 2022-11-18 15:38, pirms gada
Tad Početīnoprāt cilvēks, pat ja viņš ir gatavais futbola dievs, nevar tikt pieskaitīts pie izcilakajiem, ja viņam nav paveicies un piedzimis kādā mazā valstiņā, kurai nav izredžu pat nokļūt uz PK?
Nu kā var individuālo izcilību mērīt pēc komandas sasniegumiem?