Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Talantīgā Kanāda un divas citas izlases pārvar PK kvalifikācijas otro posmu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Talantīgā Kanāda un divas citas izlases pārvar PK kvalifikācijas otro posmu
Kanādas izlases futbolisti. Foto: Kamil Krzaczynski/AP/Scanpix

2022. gada FIFA Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas Ziemeļamerikas un Centrālamerikas zonas (CONCACAF) otrajā posmā atbildes spēlēs pārsvarus spēja noturēt vai pat palielināt Kanādas, Salvadoras un Panamas izlases, kuras no tālākās cīņas izslēdza attiecīgi Haiti, Sentkitsas un Nevisas, kā arī Kirasao futbolistus.

Kanādieši divu spēļu summā pret Haiti triumfēja ar 4:0, šonakt bez Minhenes "Bayern" futbolista Alfonso Deivīsa sastāvā otrajā puslaikā iesitot trīs bezatbildes vārtus un izcīnot panākumu ar 3:0. Vienreiz Haiti spēlētājs bumbu ieraidīja pats savā cietoksnī, bet pamatlaika izskaņā pa reizei kanādiešu labā izcēlās Kails Larins un Džuniors Hoilets.

Salvadora pēc graujošā panākuma (4:0) pirmajā mačā, šodien Sentkitsu un Nevisu mājās pieveica ar 2:0. Pa reizei salvadoriešu rindās precīzi bija Džošs Peress un Gersons Majens.

Visbeidzot iepriekšējā Pasaules kausa finālturnīra dalībniece Panama izbraukumā nespēja pieveikt bijušo Nīderlandes koloniju Kirasao (0:0), tomēr tika tālāk, pateicoties iepriekš svinētajam panākumam (2:1) savā laukumā. Šonakt Spānijas klubu "Girona" pārstāvošais Joels Barseņass spēles 57. minūtē nerealizēja 11 metru soda sitienu.

CONCACAF zonas kvalifikācijas otrais posms

Komandas1. spēle2. spēleSumma
Sentkitsa un Nevisa - Salvadora0:40:20:6
Haiti - Kanāda0:10:30:4
Panama - Kirasao2:10:02:1

Otrā posma trīs uzvarētājas pievienosies ASV, Meksikai, Kostarikai, Jamaikai un Hondurasai kvalifikācijas trešajā posmā, astoņām komandām tajā izspēlējot divu apļu turnīru, kas sāksies šī gada septembrī. Trīs labākās vienības dosies uz Pasaules kausa finālturnīru Katarā, bet ceturtās vietas ieguvēja piedalīsies starpkontinentālajā "play-off".

Izmantotie avoti:
https://www.concacaf.com/en/world-c...

     [+] [-]

, 2021-06-16 08:29, pirms 3 gadiem
Interesanti, ka Latvija Kirasao noteikti pakāstu...