Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Nīderlandes izlase izsolīs spēļu kreklus un ienākumus ziedos Kataras viesstrādniekiem

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Nīderlandes izlase izsolīs spēļu kreklus un ienākumus ziedos Kataras viesstrādniekiem
Nīderlandes futbolisti. Foto: EPA/Scanpix

LETA--DPA. Nīderlandes futbola izlase šī gada Pasaules kausa izcīņas fināļturnīra spēļu kreklus izliks izsolē un gūtos ienākumus ziedos viesstrādniekiem, kas Katarā piedalījās čempionāta sagatavošanas darbos, pirmdien pavēstīja Nīderlandes Futbola federācija (KNVB).

Kā ziņo KNVB, iegūtie līdzekļi tiks novirzīti juridiskai palīdzībai viesstrādnieku tiesību aizsardzībai, kā arī viņu sociālajām aktivitātēm, piemēram, futbolam.

Nīderlandes izlases kapteinis Virdžils van Deiks paziņoja, ka "nevienam nav palicis nemanīts" kā Pasaules kausa finālturnīrs ietekmējis viesstrādniekus Katarā.

"Viņi cēla stadionus, būvēja infrastruktūru, dzīvoja ļoti skarbos apstākļos," sacīja van Deiks. "Mēs to atcerēsimies visu mūsu laiku čempionātā. Visiem ir skaidrs, ka tie nosacījumi tiešām ir jāuzlabo."

"Izsole sāksies uzreiz pēc Nīderlandes izlases spēļu beigām Pasaules kausā un ilgs līdz nākamās spēles sākumam," teikts KNVB paziņojumā.

Nīderlandes izlase jau septembrī līdzīgā akcijā pēc mačiem ar Poliju un Beļģiju ieguva vairāk par 50 000 eiro, ko ziedoja viesstrādniekiem Katarā.

Nīderlandes futbolisti A apakšgrupā spēkosies ar Senegālu, Ekvadoru un mājinieci Kataru, pirmajā mačā 21.novembrī stājoties pretī senegāliešiem.

Izmantotie resursi:
LETA

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

     [+] [-]

, 2022-11-15 12:58, pirms gada
Bravo! Apsveicams lēmums. Ja jau Blaters sāka atvērties un nožēlot, tad ko citiem darīt.