Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Mesi: "Argentīnai jāturpina progresēt"

Andrejs Siliņš

Mesi: "Argentīnai jāturpina progresēt"
Vinsents Enjeama un Lionels Mesi
Foto: AFP/Scanpix

"Domāju, ka salīdzinājumā ar iepriekšējām divām spēlēm šodien jau bijām progresējuši," pēc uzvaras ar rezultātu 3:2 pār Nigēriju Pasaules kausa grupu turnīra pēdējā spēlē sacīja F grupas uzvarētājas Argentīnas superzvaigzne Lionels Mesi, kurš nigēriešu vārtos bumbu iesita divas reizes.

"Redzējām labu Argentīnas komandu, neskatoties uz diviem Nigērijas vārtu guvumiem. Tagad vēlamies vēl vairāk, mums jāturpina progresēt," apņēmības pilns neapstāties pie iesāktā ir Lionels Mesi, kurš trijos grupu turnīra mačos paspējis gūt jau četrus vārtus. "Domāju, ka salīdzinājumā ar iepriekšējām divām spēlēm šodien jau bijām progresējuši. Spēlējām pret komandu, kas gāja uz priekšu un kurai ir labi spēlētāji."

"Jau iepriekš teicām: mūsu uzbrucējiem vairāk jākustas, jo mēs nevarējām atrast brīvās vietas. Šodien tas notika un mums jāstrādā, lai nākamajā mačā neielaistu vārtus," turpināja Mesi, izsakot pateicību arī daudzajiem līdzjutējiem, kas ieradušies uz Argentīnas spēlēm klātienē. "Lieliski redzēt šeit tik daudz cilvēku. Ir skaisti izdzīvot šīs dienas, ceru, ka turpināsim viņiem sagādāt prieku. Šis ir dīvains Pasaules kauss, tajā ir rezultāti, kādus negaidījām. Mums jāsaglabā miers. Joprojām esam ceļā uz sapni, ko visi vēlamies sasniegt."

"Nigērija ir vispusīga komanda, bet viņi nebija tik agresīvi, kad mēs kontrolējām bumbu. Mēs sākam uzlabot sniegumu, ir redzami uzlabojumi, bet par atsevišķiem spēlētājiem man nepatīk runāt," maču komentēja Argentīnas galvenais treneris Alehando Savelja. "Uzbrucēji šoreiz aizvadīja labāku spēli [nekā iepriekš]. Vājās vietas mēs pārrunāsim privāti savā starpā. Tu vari uzvarēt, arī nespēlējot labi un joprojām ir lietas, pie kā strādāt. Esmu apmierināts ar deviņiem izcīnītajiem punktiem, bet vienmēr varam kļūt vēl labāki."

Nigērijas galvenais treneris Stīvens Keši bija priecīgs pēc izkļūšanu no grupas: "Esmu apmierināts, sevišķi ar sniegumu otrajā puslaikā. Pirmajā puslaikā pārāk respektējām argentīniešus, un tas man nepatika. Uz otro puslaiku iznācām un rādījām savu futbolu. Ja būtu to sākuši darīt jau no pirmā puslaika, šī būtu bijusi citādāka spēle. Mums jāturpina progresēt jebkurā spēles aspektā, tāpēc strādāsim pie visa."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-06-25 23:52, pirms 10 gadiem
Argentina spele ar Sveici nakoso speli, cik noprotu? Ja jaa, tad vel ir iespejas, bet nu tik vaja grupa, vareja jau spelet parliecinosak, ka piemeram Francija - loti parliecinosi tika ara no vajas grupas, bet nu protams, galvenais ir tikt talak, un tur ari jaspele kartigi.

  +2 [+] [-]

, 2014-06-25 23:56, pirms 10 gadiem
Ar Šveici būs ļoti grūti. Šveicieši var iesēsties aizsardzībā un ķert Argentīnu uz pretuzbrukumiem, tādēļ aizsardzībā būs ļoti smagi jāstrādā. Bet nu es ceru, ka Argentīna spēs pārvarēt arī nākamo barjeru, tad gan ticu, ka spēle pilnībā aizies.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-26 01:18, pirms 10 gadiem
ZIWRAV rakstīja: Argentina spele ar Sveici nakoso speli, cik noprotu? Ja jaa, tad vel ir iespejas, bet nu tik vaja grupa, vareja jau spelet parliecinosak, ka piemeram Francija - loti parliecinosi tika ara no vajas grupas, bet nu protams, galvenais ir tikt talak, un tur ari jaspele kartigi.
Ne vienmēr ir jēga visu pulveri izšaut grupu turnīrā
Kausa formāta turnīros pavisam mierīgi var uzvarēt komanda, kas nerāda labāko sniegumu no paša sākuma - vai pat vispār nerāda labāko sniegumu

     [+] [-]

, 2014-06-26 02:30, pirms 10 gadiem
march_2k rakstīja: Ne vienmēr ir jēga visu pulveri izšaut grupu turnīrā
Kausa formāta turnīros pavisam mierīgi var uzvarēt komanda, kas nerāda labāko sniegumu no paša sākuma - vai pat vispār nerāda labāko sniegumu
Tā ir. Diemžēl to daudzi nesaprot. Viņiem šķiet, ka, ja tagad spēlē nepārliecinoši, tas nozīmē šai izlasei nav ko cerēt uz finālu vai uzvaru. Taču grupu turnīrs vēl neko nenozīmē. Galvenais no tā izkļūt ārā!

     [+] [-]

, 2014-06-26 03:04, pirms 10 gadiem
kas ar Aguero?

  +1 [+] [-]

, 2014-06-26 11:34, pirms 10 gadiem
march_2k rakstīja: Ne vienmēr ir jēga visu pulveri izšaut grupu turnīrā
Kausa formāta turnīros pavisam mierīgi var uzvarēt komanda, kas nerāda labāko sniegumu no paša sākuma - vai pat vispār nerāda labāko sniegumu
Nu protams, tapec es ari beigas pateicu, ka nu tomer galvenais ir tikt talak, un tur ari jaspele kartigi.