Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Levandovskis: "Balsot par Ronaldu bija kļūda"

Levandovskis: "Balsot par Ronaldu bija kļūda"
Foto: AFP/Scanpix

Vakar svinīgā ceremonijā Cīrihē tika apbalvots 2014.gada FIFA “Ballon d’Or” ieguvējs. Otro gadu pēc kārtas šo balvu ieguva portugāļu superzvaigzne Krištianu Ronaldu, taču vairāki futbolisti ir šokēti, ka Minhenes “Bayern” vārtsargs Manuels Noiers palika trešais. Polijas futbola izlases kapteinis Roberts Levandovskis paudis nožēlu, ka savu balsi atdevis portugālim.

Roberts Levandovskis Madrides “Real” futbolistam iedevis piecus punktus, bet tagad jūtas vainīgs, uzskatot, ka vajadzēja atbalstīt savas komandas vārtsargu Manuelu Noieru. Noiers ar 15.72% balsīm palika trešais, tikai par 0.04% atpaliekot no argentīnieša Lionela Mesi, savukārt Krištianu Ronaldu ar 37.66% pārliecinoši ierindojās pirmajā vietā.

“Balsot par Ronaldu, nevis Noieru, bija kļūda,” Levandovskis pastāstīja "Welt". “Noteikti balsotu par Noieru, ja man būtu šāda iespēja, bet savu balsi nodevu jau augustā. Tagad es balsotu citādāk. Man ir ļoti žēl Manu (Manuela Noiera). Esmu pārsteigts, ka viņš nebija vismaz otrais, kā arī mani mulsina milzīgā atstarpe starp Ronaldu. Manuels ir lielisks vārtsargs un cilvēks.”

Noiers bija viens no četriem “Bayern” futbolistiem, kuri tika pirmajā desmitniekā (Arjens Robens, Tomass Millers, Filips Lāms).

Madrides “Real” futbolists Toni Kross arī bija lielā neizpratnē par to, ka vācu vārtsargs palika trešais, neapsteidzot Lionelu Mesi.

“Tas ir pārsteidzoši un mazliet netaisnīgi, ka Noiers palika aiz Mesi,” Kross pastāstīja Sky Sport News. "Es biju drošs, ka balvu iegūs Ronaldu vai Noeirs. Noeirs bija labākais vārtsargs, bet Ronaldu labākais laukuma spēlētājs. Uzvarētājam vajadzēja būt vienam no viņiem. Manuels būtu šīs balvas cienīgs, bet Krištianu to arī bija pelnījis.”

Leģendārais argentīniešu futbolists Djego Maradona bija līdzīgās domās. “Mans favorīts uz "Ballon d’Or"? Noteikti ne Mesi, ne Ronaldu,” viņš pastāstīja Radio Habana Cuba. “Manuprāt, Noiers to bija pelnījis visvairāk.”

FIFA "Ballon d'Or" ieguvēji

GadsUzvarētājsOtrā vietaTrešā vieta
2014Krištianu Ronaldu (Portugāle; Madrides "Real")Lionels Mesi (Argentīna; "Barcelona")Manuels Noiers (Vācija; Minhenes "Bayern")
2013Krištianu Ronaldu (Portugāle; Madrides "Real")Lionels Mesi (Argentīna; "Barcelona")Franks Riberī (Francija; Minhenes "Bayern")
2012Lionels Mesi (Argentīna; "Barcelona")Krištianu Ronaldu (Portugāle; Madrides "Real")Andress Injesta (Spānija; "Barcelona")
2011Lionels Mesi (Argentīna; "Barcelona")Krištianu Ronaldu (Portugāle; Madrides "Real")Čavi (Spānija; "Barcelona")
2010Lionels Mesi (Argentīna; "Barcelona")Andress Injesta (Spānija; "Barcelona")Čavi (Spānija; Barcelona)

Izmantotie resursi:
Lewandowski: I was wrong to vote for Ronaldo -...
Messi did not deserve second place, says Kroos...
Messi and Ronaldo did not do enough to win...

  +4 [+] [-]

, 2015-01-13 17:01, pirms 9 gadiem
Visi čīkst, bet kurš tad sabalsoja par to Ronaldu?

  +6 [+] [-]

, 2015-01-13 17:09, pirms 9 gadiem
Smiekli nāk par Barcelonu - Neviens mūsu komandas pārstāvis neapmeklēs šo FIFA rīkoto pasākumu.
Bet bija gan Messi, Injeste, iespējams, vēl kādu palaidu garām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2015-01-13 17:10, pirms 9 gadiem
Ronaldu bija pelnijis šo balvu, bet Noieram bij jābūt otrajā vietā, un, iespēams ar ne tik lielu starpību, bet Messi vispār nebij jābūt trijniekā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2015-01-13 17:15, pirms 9 gadiem
Dot vārtsargam ir negodīgi. Būtu atsevišķi Ballon dOr priekš vārstargiem ... Jo laukuma spēlētājam ir vienmēŗ jāstrādā ļoti daudz, kamēr vārtsargi teju burtiskā nozīmē var gulēt un noskatīties spēli no saviem vārtiem. Un kā reiz, Noeirs spēlē komandās, kuras nebūt nav pastarītes un šādas spēles nav retums. Tāpēc diezgan dumji, ka nav atsevišķa kategorija vārstargiem, jo nopelns jau viņiem ir liels, bet salīdzināt viņus ar pārejiem ar nevar.

 +10 [+] [-]

, 2015-01-13 17:18, pirms 9 gadiem
Tagad man ir jautajums, kaa Modritis zinaja perfekti procentus veel pirms ceremonijas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-01-13 17:18, pirms 9 gadiem
Nebūtu Ronaldu ar Real paņēmuši ČL, domāju, spīdīgo atdotu Noieram. Viņam ir pasaules tituls, kas nav mazsvarīgi. Šis vienkārši nebija Messi gads. Savā līmenī, bet ne vairāk. Daudz spēles izlaida traumu dēļ.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2015-01-13 17:26, pirms 9 gadiem
Nesaprotu- viņš pārdzīvo, ka Noiers palika 3. nevis 2.? Kāda tam maz nozīme? Svarīgi tikai kurš dabū to balvu.

  +2 [+] [-]

, 2015-01-13 17:30, pirms 9 gadiem
Kpc tads virsraksts?Te bija jabut uzrakstitam-vajadzeja balsot par Noieru.Tas virsraksts liek domat,ka C.R nebija pelnijis uzvaret.

     [+] [-]

, 2015-01-13 17:36, pirms 9 gadiem
Gan Noiera laiks vēl pienāks, taču šoreiz CR bija pelnīti pirmajā vietā. Viens no pasaules vadošajiem futbolistiem atrodoties sportiskās formas virsotnē

     [+] [-]

, 2015-01-13 17:37, pirms 9 gadiem
Vienkārši izskatās, ka vārtusargam nav iespējams izcīnīt šo titulu, vienk nav, neatkarigi no ta cik lielisks viņš patiesībā ir. To vien pierada fakts, ka Messi, kuram šī ne tuvu nebiju labaka sezona pat ir balsojuma apsteidzis Noieru, tas ir normali?
Kā jau viens labi zinams cilveks teica, ka “Ballon d’Or" ir paakums, kur savacas ap futbol usasititi cilveki un nobalso par saviem draugiem !
Cik nenopietni tas viss ir, to vien pierāda D.Luiza iekļaušana gada komanda par spiti, ka PK PO viņš vienk izgāza iosu...
KLAUNI ~!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-13 17:47, pirms 9 gadiem
casiljas rakstīja: Smiekli nāk par Barcelonu - Neviens mūsu komandas pārstāvis neapmeklēs šo FIFA rīkoto pasākumu.
Bet bija gan Messi, Injeste, iespējams, vēl kādu palaidu garām.
no vadiibas neviena nebija,speeleetaajiem neviens skjeershljus nelika,Blaters jau ir satraucies par Barcas nometnes attieksmi pret vinja vadiito organizaaciju
Blatter: "Quiero hablar con el...

     [+] [-]

, 2015-01-13 17:50, pirms 9 gadiem
droshi vien klubaa kaads sashuvaas par Lewi balsiim,kaa var neatbalstiit savu komandas biedru,tagad meklee atmazkas

  -2 [+] [-]

, 2015-01-13 20:10, pirms 9 gadiem
Viennozīmīgi , ka Noeirs bija labākais. Kristīne galīgi izgāzās PČ, pat Spānijas čempiona titulu neieguva. Vācietis tikai vienu spēli gadā aizvadīja neveiksmīgi.

     [+] [-]

, 2015-01-13 20:34, pirms 9 gadiem
Tā balsu publiskošanā manuprāt ir kļūda. Tagad principā ja tava kluba pārstāvis ir starp kandidātiem, tad jābalso par to savādāk skat kā Levandovskim nākas tagad attaisnoties, ka nav pa Nojeru balsojis.

  -2 [+] [-]

, 2015-01-13 20:38, pirms 9 gadiem
casiljas rakstīja: Ronaldu bija pelnijis šo balvu, bet Noieram bij jābūt otrajā vietā, un, iespēams ar ne tik lielu starpību, bet Messi vispār nebij jābūt trijniekā.
messi nebija jaaspelee futbols.

  +3 [+] [-]

, 2015-01-13 21:11, pirms 9 gadiem
Ronaldu bija zvers real!!!
Butu nepara gads nebutu jautajumu bet ta ka
bija para gads un lielais cempis kur Portugale nespideja...
Nu man Ronaldu nepatik bet pelnijis bij

  -1 [+] [-]

, 2015-01-13 21:58, pirms 9 gadiem
Es arī tieši tādas domas, es būtu balsojis par Noieru!

  +1 [+] [-]

, 2015-01-13 21:59, pirms 9 gadiem
Ko ta balsoja.. Par Noieru nezinu, bet Bufons 2006.g. neapsaubami bija pelnijis Balonu..

  +1 [+] [-]

, 2015-01-14 08:33, pirms 9 gadiem
rihardilio rakstīja: Visi čīkst, bet kurš tad sabalsoja par to Ronaldu?
Balso vai nebalso ,jo viņš ir daudz labāks par visiem.Noieram jau nav baigā iespēja sevi parādīt,jo spēlē ļoti labās komandās,ar labu aizsardzību.

     [+] [-]

, 2015-01-14 14:42, pirms 9 gadiem
Kadas mulkinas te runa ka vartsargam nav iespeja balvu dabut ? Protams ir bet ir jasaprot ka ir saja desmitgade Messi un Ronaldo. Nejau vienmer tadi ir bijushi. Pat ari tie visi Messi noliceji kas sudzas kapec vinjs ir triniekaa ka sudiga sezona,trauma utt..... Ar visu to vinjs ir otrs rezutivakais speletajs pasaulee.