Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Švainštaigers drošs par spēlēšanu PK2014 finālturnīrā

Švainštaigers drošs par spēlēšanu PK2014 finālturnīrā
Bastians Švainštaigers
Foto: SIPA/Scanpix

Vācijas futbola valstsvienības un čempionvienības Minhenes "Bayern" pussargs Bastians Švainštaigers uzskata, ka līdz Pasaules kausa izcīņas finālturnīram spēs pilnībā atgūties no savainojuma un palīdzēt savai izlasei.

Minhenes "Bayern" pussargs Bastians Švainštaigers ir pārliecināts, ka līdz gaidāmajam Pasaules kausa izcīņas finālturnīram pagūs atgriezties laukumā. "Ne mirkli neuztraucos par to, ka varētu izlaist Pasaules kausu," sacīja 29 gadus vecais pussargs.

Novembra vidū vācu futbolists iedzīvojās potītes savainojumā un vēl nav atsācis treniņus kopā ar pārējo komandu. Švainštaigers nepiedalīsies Pasaules klubu kausa izcīņas finālturnīrā Marokā, kur "Bayern" startēs jau šovakar ar spēli pret Marčelo Lipi vadīto "Guangzhou Evergrande".

"Tas, ka nevaru spēlēt, ir kaitinoši, tomēr man ir jābūt piesardzīgam. Vieglus skrējienus es drīkstu veikt, bet nedrīkstu trenēties ar bumbu. Protams, paies zināms laiks, līdz būšu atpakaļ formā, bet šobrīd trenējos smagāk kā pirms savainojuma," sacīja Švainštaigers.

Vācijas futbola valstsvienība PK2014 finālturnīrā spēkosies ar Ganas, Portugāles un ASV izlasēm. 16.jūnijā Vācija turnīru sāks ar spēli pret Portugāli, 21.jūnijā cīnīsies ar Ganu, bet 26.jūnijā – ar ASV.

Izmantotie resursi:
Goal.com