Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Bentu vadīs Portugāles izlasi līdz 2016.gada vasarai

Bentu vadīs Portugāles izlasi līdz 2016.gada vasarai
Paulu Bentu
Foto: AFP/Scanpix

Portugāles Futbola federācija pagarinājusi līgumu ar valstsvienības galveno treneri Paulu Bentu. Futbola speciālists vadīs portugāļus līdz 2016.gada Eiropas čempionāta finālturnīra beigām.

Portugāles Futbola federācijas prezidents Fernandu Gomess atklāja, ka, protams, būtisku lomu līguma pagarināšanā spēlēja valstsvienības sasniegumi, tomēr vismaz tikpat būtiska bija iespēja turpināt iesākto sistemātisko darbu ar izlasi Paulu Bentu vadībā.

44 gadus vecais portugāļu futbola speciālists Bentu ar savas valsts izlasi strādā jau kopš 2010.gada, kad Portugāles komandas vadībā aizstāja Karlušu Keirušu. Pirms tam Bentu strādāja ar Lisabonas "Sporting" sistēmas komandām, no 2005. līdz 2009.gadam vadot lielo komandu.

Pirmais Bentu līgums ar Portugāles Futbola federāciju tika noslēgts līdz 2012.gada jūlijam, tomēr pēc tam tas tika pagarināts līdz 2014.gadam. Portugāles izlase spēja iekļūt Euro2012 pusfinālā, bet šovasar startēs PK2014 finālturnīrā Brazīlijā.

PK kvalifikācijas Eiropas zonas F grupā portugāļi palika otrie, par punktu atpaliekot no Krievijas, bet "play-off" kārtā divreiz uzveica Zlatanu Ibrahimoviču un Zviedrijas izlasi. Finālturnīrā Portugāle spēlēs vienā grupā ar Vāciju, Ganu un ASV.

Izmantotie resursi:
www.fpt.pt

     [+] [-]

, 2014-04-10 15:18, pirms 10 gadiem
Labs treneris,patīk,ceru,ka ar portugāli šovasar aizies tik tālu,ka visa pasaule brīnīsies-es ticu!!!