Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:319, Did:0, useCase: 3

Maradona piedāvājis FIFA prāvu naudas summu

Maradona piedāvājis FIFA prāvu naudas summu
Djēgo Maradona
Foto: AFP/Scanpix

Argentīnas izlases galvenais treneris Djēgo Maradona, kuram mēneša vidū beidzās divu mēnešu diskvalifikācija par preses pārstāvju apvainošanu pērnā gada septembrī, atkal nonācis uzmanības centrā, atklājot, ka viņš esot piedāvājis FIFA prāvu naudas summu, lai diskvalifikācija netiktu piemērota.

Atgādināsim, ka pērnā gada novembra vidū Starptautiskā Futbola federācija veica izmeklēšanu sakarā ar Maradonas nepiedienīgo uzvedību un preses pārstāvju apvainošanu pēc Argentīnas izlases pēdējās spēles 2010. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas cikla ietvaros. Šajā mačā tikai pašā spēles izskaņā Argentīna pārspēja Urugvaju ar 1:0, garantējot sev ceļazīmi uz PK finālturnīru. Pēc spēles Maradona neslēpa savu prieku par paveikto, kā arī naidu preses pārstāvju virzienā.

Sākumā tika minēts, ka leģendārajam futbolistam varētu tikt piešķirta piecu spēļu diskvalifikācija, taču beigās Maradona ticis sveikā cauri ar diviem mēnešiem, kā arī naudas sodu gandrīz 25 tūkstošu ASV dolāru apmērā. Janvāra vidū diskvalifikācija Maradonam beidzās, taču argentīnietis atkal licis pievērst sev uzmanību, paziņojot, ka piedāvājis FIFA lielu naudas summu, lai jau izciestā diskvalifikācija vispār netiktu piešķirta.

"Vispirms es lūdzu FIFA, lai man netiktu liegta iespēja tikties ar saviem spēlētājiem, jo laiks līdz PK finālturnīram ir atlicis pavisam maz. Taču viņi manī pat neklausījās. Es piedāvāju samaksāt lielu naudas sodu par savām izdarībām, un par šo naudu Dienvidāfrikā varētu uzcelt jaunu stadionu. Taču atkal nekā. Man bija liegts ar spēlētājiem pat runāt pa telefonu – ko šādu es nenovēlētu nevienam trenerim. Lai nu kā, šajā periodā es pilnībā ievēroju likumu," atklāja Maradona.

Jāatzīmē, ka otrdien Maradona vadīja savu komandu pārbaudes spēlē pret Kostariku. Argentīna, kuras sastāvā bija spēlētāji tikai no Argentīnas čempionāta, uzvarēja ar 3:2.
Atgādināsim, ka PK izcīņas finālturnīrā Argentīna spēlēs B grupā kopā ar Nigērijas, Dienvidkorejas un Grieķijas izlasi.

Izmantotie resursi:
as.com

  +7 [+] [-]

, 2010-01-28 14:05, pirms 14 gadiem
Maradona tads bik apdauzits vai tik izliekas ? Talk var uzlikt par kukulosanu vel lielaku sodu

 +11 [+] [-]

, 2010-01-28 14:15, pirms 14 gadiem
Nu te jau atkal virsraksts uztaisīts diezgan "dzeltens" Tekstā tak ir lasāms, ka Maradona piedāvājis samaksāt lielumlielu soda naudu diskvalifikācijas vietā! Un ar kukuļošanas mēģinājumu to īsti nevar salīdzināt. Cita lieta, ka ja FIFA pieņemtu tādu piedāvājumu, tad gan tas izskatītos ļoti nesmuki! Tā ka domāju, Maradonam vienkārši sācis pietrūkt preses uzmanības Citu jēgu tādam paziņojumam neredzu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-01-28 14:20, pirms 14 gadiem
Laikam bagāts vīrs, ja jau var atļauties āfrikā uzcelt stadionu!

  -1 [+] [-]

, 2010-01-28 14:46, pirms 14 gadiem
Saubos, vai stadionu varetu uzcelt Zabaks.

     [+] [-]

, 2010-01-28 14:52, pirms 14 gadiem
nedaudz lecīgs ir,uzskatot,ka pa taadu naudu varēja pat stadionu uzbūvēt āfrikā,bet nu ja jau džekam nav kur naudu likt,tad varēja to summu labāk HAITI nosūtīt.. no tā buutu lielāks labums,nekā kkāda stadiona būvēšana.. bet nu teneris ar raksturu.. ko padarīsi..

  +1 [+] [-]

, 2010-01-28 17:33, pirms 14 gadiem
varēja Latvijā piedāvat uzcelt stadionu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-28 23:18, pirms 14 gadiem
Šis ir cilvēks, kas saka, ko domā. Bet diemžēl ne vienmēr visu to labāko!