Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:319, Did:0, useCase: 3

Argentīna pārbaudes spēlē sagrauj Haiti

Argentīna pārbaudes spēlē sagrauj Haiti
Argentīnas spēlētāji atzīmē vārtu guvumu
Foto: AP/Scanpix

Gatavojoties gaidāmajai Pasaules kausa izcīņai, kas, kā zināms, no 11. jūnija līdz 11. jūlijam norisināsies Dienvidāfrikas Republikā, vairākas izlases turpina aizvadīt pārbaudes spēles. Vakar viena no PK izcīņas dalībniecēm Argentīna savā laukumā ar 4:0 sagrāva Haiti, bet cita - Čīle - ar 2:0 pieveica Trinidādu un Tobago.

Aizvadot vienu no pēdējām pārbaudes spēlēm, vakar Argentīna neatstāja nekādu cerību Haiti izlasei, kura tika sagrauta ar 4:0. Djēgo Maradonas trenētajā komandas sastāvā bija spēlētāji tikai no Argentīnas čempionāta. Rezultātu argentīnieši atklāja 33. minūtē, kad, izmantojot pretinieka kļūdu, precīzs sitiens izdevās 19 gadus vecajam pussargam no "Colon de Santa Fe" komandas Fakundo Bertoljo, kuram šis bija pirmais mačs valstsvienības rindās. Trīs minūtes pirms pārtraukuma Argentīna pārsvaru dubultoja, 2:0 panākot veterānam Martinam Palermo (36, "Boca Juniors"). Otrajā puslaikā tikai pēc minūtes pēc pārtraukuma Argentīna bija vadībā jau ar 3:0, kad vārtus guva "Lanus" komandas pussargs Sebastians Blanko (22). 55. minūtē rezultāts uz tablo vēstīja jau 4:0, otros vārtus debijas mačā gūstot Bertoljo.

"Mani spēlētāji ļoti labi paveica to, kas no viņiem tika prasīts. Man ļoti iepatikās dažu spēlētāju sniegums. Šajā mačā vēlējos atrast spēlētājus, kuri varētu tikt iekļauti pirmajā atlases sastāvā. Domāju, ka pāris spēlētājus atradu," pēc mača sacīja Argentīnas izlases treneris Djēgo Maradona.

Pēdējo pārbaudes spēli Argentīna, kura Pasaules kausa izcīņā spēlēs B grupā kopā ar Nigērijas, Dienvidkorejas un Grieķijas izlasi, aizvadīs 24. maijā, Buenosaieresā tiekoties ar Kanādas izlasi.

Tikmēr Čīles izlase, kura kvalifikācijas ciklā ieņēma 2. vietu, bet gaidāmajā finālturnīrā spēlēs H grupā kopā ar Spānijas, Šveices un Hondurasas izlasi, Čīlē ar 2:0 pieveica Trinidādu un Tobago. Nākamā un pēdējā pārbaudes spēle Čīles izlases futbolistiem paredzēta 16. maijā pret vēl vienu PK izcīņas dalībnieci – Meksiku, kura DĀR spēlēs A grupā kopā ar mājinieci DĀR, Urugvaju, kā arī Francijas valstsvienību.

Argentīna – Haiti 4:0

Čīle – Trinidāda un Tobago 2:0

Izmantotie resursi:
fifa.com

Slēpts komentārs: pastjik

  +2 [+] [-]

, 2010-05-06 20:44, pirms 14 gadiem
Nja Argentina gan izvelejusies sev sava limena preinieku

  -1 [+] [-]

, 2010-05-06 20:54, pirms 14 gadiem
lunqvist rakstīja: Nja Argentina gan izvelejusies sev sava limena preinieku
arii saada liimenja komandas ir jaaprot uzvareet...un čempionaataa argentina buus galvas tiesu paaraaka par jebkuru pretenieci grupu turniiraa.. tikai tas arii japrot parveerst rezultaata..

     [+] [-]

, 2010-05-06 22:36, pirms 14 gadiem
Haiti vārtsargs izskatās kā galīga lupata. Trešie vārti tādi, kādus jebkuram amatierim jāprot izvilkt, kur nu vēl izlases vārtsargam!

  +2 [+] [-]

, 2010-05-06 22:51, pirms 14 gadiem
Argentīnai kārtējais eksperimentālais sastāvs, kadri, kas līdz šim izlasē knapi tikuši vai pat nav debitējuši - ja neskaita Palermo un veterānu Ortegu.
Cik tad spēlētājus Maradona galu galā grib pārbaudīt, 150? Līdz PK knapi vairāk par mēnesi, tūlīt sastāvs būs jānosauc, komandu jāiespēlē, bet viņš vēl kaut ko grib pārbaudīt. Neizprotami.

     [+] [-]

, 2010-05-07 11:05, pirms 14 gadiem
Palermo malacis.

     [+] [-]

, 2010-05-08 02:38, pirms 14 gadiem
Messi speles PK?